Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

"Φίλησες την ανάπηρη;" - Δείτε πως είναι σήμερα η κοπέλα που μισούσε η Σοράγια!

Την θυμάστε;

16 Ιουλίου 2019 18:10

Σειρές που βλέπαμε παλιά και ηθοποιοί που έχουμε καιρό να εμφανιστούν αν τους δούμε πως είναι σήμερα δεν θα τους αναγνωρίζουμε! Κάπως έτσι ήταν και αυτή η Μαρία της Γειτονιάς!

Όλα τα ελληνικά σπίτια όταν πλησίαζε η ώρα να ξεκινήσει η σειρά "Μαρία της γειτονιάς", παρατούσαν τα πάντα και κάθονταν μπροστά από την οθόνη, για να δούνε τι θα κάνει η Μαρία, κατά κόσμο Thalia, αν ο Ναντίτο θα διαλέξει τη μισητή Σοράγια, την μικρή κοπέλα που ήταν καθηλωμένη στο αναπηρικό καροτσάκι.

Όλοι θυμούνται τη διαβολική Σοράγια να αποκαλεί ανάπηρη την καστανή κοπέλα που έκανε τον Ναντίτο να την ερωτευθεί. Σήμερα αυτή η κοπελίτσα μεγάλωσε, και δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το χαριτωμένο κοριτσάκι με τα σιδεράκια.

Η Yuliana Peniche, σήμερα είναι 34, και οι φωτογραφίες της είναι απόδειξη του πόσο καλά της φέρθηκε ο χρόνος.

Αγνώριστος ο Πάνος Μιχαλόπουλος: Η αλλαγή στην εμφάνιση που μας σόκαρε!

Αγνώριστος ο Πάνος Μιχαλόπουλος: Η αλλαγή στην εμφάνιση που μας σόκαρε!

Αγνώριστος είναι σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος; Η αλλαγή στην εμφάνιση που μας σόκαρε!

Ο 69χρονος ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος έχει «κάψει» τις καρδιές χιλιάδων Ελληνίδων την εποχή που… μεσουρανούσε στην εγχώρια showbiz ασχολείται πια με τις αγροτικές δουλειές. Εσείς θυμάστε ότι ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με τη Ρούλα Κορομηλά; Ο παθιασμένος έρωτας και το αναπάντεχο διαζύγιο 2 χρόνια μετά τον γάμο!

Ενώ οι φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στη μικρή οθόνη και στο σανίδι, σύμφωνα με το περιβάλλον του, τελικά δεν ευσταθούν. Ο παραγωγός του ΣΚΑΪ Ηλίας Βασίλογλου συνάντησε μάλιστα τον 69χρονο ηθοποιό και έβγαλαν μαζί μια selfie φωτογραφία την οποία στη συνέχεια ανέβασε στο Facebook.

Ο χρόνος έχει αποδειχθεί τελικά πολύ καλός φίλος για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, ο οποίος παραμένει ένας γοητευτικός άντρας.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share