Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019

Σοκαριστικό: Η γυμνή φωτογραφία της νεκρής Αλίκης Βουγιουκλάκη που "θάφτηκε" για πάντα!

Εικόνα σοκ: Δεν την έχετε ξαναδεί έτσι!

23 Ιουνίου 2019 08:57
Σοκαριστικό: Η γυμνή φωτογραφία της νεκρής Αλίκης Βουγιουκλάκη που

Μια κυριολεκτικά θαμμένη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη έπεσε στα χέρια μας από το καμαρίνι της!

Συγκεκριμένα, βρήκαμε μια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία βρίσκεται στο καμαρίνι της πριν ή μετά από κάποια παράσταση. Η ηθοποιός, ποζάρει με το χαμόγελό της, ενώ η αλήθεια είναι ότι η φωτογραφία είναι και λίγο αποκαλυπτική...

"Στη ζωή μου υπερασπίζομαι να κάνω αυτό που πιστεύω, να είμαι αυτή που είμαι. Υπερασπίζομαι πρωτίστως, του ανθρώπους που αγαπώ", γράφει η φωτογραφία από κάτω, την οποία και βρίσκαμε στο Instagram στη σελίδα

alikivougiouklaki_tzenikarezi!

Αλίκης Βουγιουκλάκη

"Το πιο σοκαριστικό θέαμα στην καριέρα μου...": Νέες φρικιαστικές φωτογραφίες της νεκρής Αλίκης Βουγιουκλάκη δευτερόλεπτα μετά τον θάνατό της!

Μιλώντας για τις τελευταίες μέρες της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Ιατρικό Κέντρο, ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, έκανε δύο σημαντικές αποκαλύψεις. Η πρώτη αφορά στην επίσκεψη που είχε κάνει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στο νοσοκομείο, κρυφά τη νύχτα. Η δεύτερη έχει να κάνει με τις απαγορευμένες φωτογραφίες

Η μυστική επίσκεψη του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

«Βλέπω ξαφνικά τον Παπαμιχαήλ -ήταν 2 με 3 τα ξημερώματα- δακρυσμένος, καταβεβλημένος… Τον είχαν καλέσει από το Ιατρικό. Την επόμενη μέρα μου λέει ο Κλεισθένης, ο φωτογράφος της: «Έπρεπε να δεις τον Παπαμιχαήλ όταν μπήκε στο δωμάτιο. Έπεσε πάνω της, την αγκάλιασε, έκλαιγε και της έλεγε… Αλικάκι μου μαζί θα φύγουμε»!».

Έπαθε σοκ από τις φωτογραφίες

«Είχα πάει στο γραφείο του Κλεισθένη για να του κάνω μια συνέντευξη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη με όσα είχε ζήσει. Μου λέει: «Πριν ξεκινήσουμε οτιδήποτε, επειδή σε εμπιστεύομαι, έλα να σου δείξω κάτι». Πίσω από μία πόρτα είχε ένα ράφι, όπου φύλαγε κάποια ντοκουμέντα τα οποία δεν θα έβγαζε ποτέ στο φως της δημοσιότητας. Ξαφνικά μου δίνει ένα φάκελο. Οι πρώτες φωτογραφίες ήταν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν. Στις επόμενες είχε κάποιος ανοίξει την κουρτίνα και ήταν η Αλίκη που μόλις είχε πεθάνει. Είχαν δώσει το δικαίωμα στον Κλεισθένη να τη βγάλει φωτογραφίες πάνω στο νεκροκρέβατο άβαφη. Ήταν το πιο σοκαριστικό θέαμα που έχω δει στην καριέρα μου μέχρι τώρα! Μου είπε ότι αυτά είναι ντοκουμέντα που ακόμα και αν φύγω από τη ζωή δεν πρόκειται να βγουν ποτέ στο φως της δημοσιότητας».

Εικόνα - αποκάλυψη: Έτσι ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη λίγο πριν πεθάνει!

undefined

Σοκάρει η εικόνα της Αλίκης Βουγιουκλάκη λίγο πριν πεθάνει!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, πέθανε στις 23 Ιουλίου το 1996, ύστερα από δύο μήνες νοσηλείας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από καρκίνο στο συκώτι.

Ακολούθησε διήμερο λαϊκό προσκύνημα της σορού της στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών. Στις 24 Ιουλίου 1996, η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών και η ταφή της πραγματοποιήθηκε από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών δημοσία δαπάνη, παρουσία πολλών συναδέλφων της και πλήθους κόσμου. Ο θάνατος της θεωρήθηκε εθνικό πένθος.

Ωστόσο, εμείς θα σας παρουσιάσουμε ένα σπάνιο βίντεο της μεγάλης Αλίκης, το οποίο είναι από τις 16/5/1996, δηλαδή δύο μήνες πριν πεθάνει. Η ηθοποιός φανερά καταβεβλημένη,επιστρέφει από την Βοστώνη στην Ελλάδα. Στο βίντεο, η Αλίκη, ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την στήριξη και εξηγεί τι έκανε στη Βοστώνη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share