Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εγκυμονούσα η Μαρία Μπακοδήμου: Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά!

19 Ιουνίου 2019 11:36
Εγκυμονούσα η Μαρία Μπακοδήμου: Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

19 χρόνια πριν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Μαρία Μπακοδήμου, φωτογραφίζονται για λογαριασμό του περιοδικού Down Town. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν του «Σαν στο σπίτι σας» που ξεκίνησε στο Mega τον Σεπτέμβριο του 1999, η Μαρία ανακάλυψε ότι είναι έγκυος. "Η Μαρία Μπακοδήμου τα είχε με άλλον!" Τεστ DNA για το παιδί!

Στο εξώφυλλο του περιοδικού λοιπόν ο Φώτης και η Μαρία, που τότε ήταν μόλις τριών μηνών έγκυος, επιδεικνύουν τις κοιλιές τους και ανακρίνονται από τον σύντροφο της Μαρίας, Δημήτρη Αργυρόπουλο που ανησυχούσε σε ποιον θα μοιάσει το παιδί!

Φώτης: Κοίταξε να δεις, υπάρχει μία πιθανότητα να μοιάζει σε εμένα, γιατί όποιον βλέπει περισσότερο μία έγκυος τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει το παιδί να πάρει τα χαρακτηριστικά του.

Δημήτρης: Αυτά είναι δικαιολογίες. Δηλαδή, αν η Μαρία, βλέπεις στις ειδήσεις συνέχεια τον Χατζηνικολάου, το παιδί θα μοιάζει στον Χατζηνικολάου;

Φώτης: Εγώ έχω να εξομολογηθώ κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Κάποτε η Μαρία μου είχε πει ότι θα ήθελε να κάνει το δικό μου παιδί. Αλλά το θέμα είναι ότι εγώ με τη Μαρία δεν είχαμε ερωτικές σχέσεις.

Μαρία: Να κάνω μία παρέμβαση για να λυθεί η παρεξήγηση, μην το διαβάσει καμία θεία μου και πάρει τη μαμά μου και έχουμε δράματα. Επειδή ο Φώτης είναι φίλος μου, από τους πολύ σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου και τυχαίνει να τον εκτιμώ και να τον θαυμάζω όλα αυτά τα χρόνια, του είπα ότι ο πατέρας του παιδιού μου θα ήθελα να του μοιάζει. Αξιοπρεπής, καλλιεργημένος και με χιούμορ.

Δημήτρης: Πότε σου είπε ότι είναι έγκυος;

Φώτης: Καταρχάς, μου είπε: «Φώτη, νομίζω ότι είμαι έγκυος», γιατί ήταν βράδυ και έψαχνα να βρω φαρμακείο ανοιχτό για τεστ Predictor. Μαρία Μπακοδήμου: Αυτό είναι το πραγματικό της πρόσωπο! Άλλος άνθρωπος ....

Μαρία: Ναι, γιατί εγώ ντρεπόμουν.

Δημήτρης: Δηλαδή, το έμαθε πρώτος ο Φώτης;

Μαρία: Όχι.

Φώτης: Ναι, γιατί όταν το είπες στον Δημήτρη είχε μείνει άναυδος.

Δημήτρης: Πώς ακριβώς στο είπε;

Μαρία: Σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής.

Φώτης: Βέβαια, εκείνη την ημέρα είχαμε παρατηρήσει ότι η Μαρία ψιλοζαλιζόταν, είχε λιποθυμικές τάσεις, ήταν αλλού, έτρωγε σουβλάκια το πρωί και σκόρδα, έκανε περίεργα πράγματα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share