Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η δίαιτα της Νταϊάνα: Αυτό ήταν το κόλπο που την κρατούσε αδύνατη!

Το μεγάλο της μυστικό!

18 Ιουνίου 2019 11:02
Η δίαιτα της Νταϊάνα: Αυτό ήταν το κόλπο που την κρατούσε αδύνατη!

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ακόμα και 22 χρόνια μετά, όλες οι λεπτομέρειες της ζωής της αδικοχαμένης πριγκίπισσας ενδιαφέρουν τον κόσμο, πόσο μάλλον τα ''τρικ'' που είχε για να διατηρείται σε φόρμα.

Αυτό το τρικ αποκάλυψε στο People ο προσωπικός της σεφ Darren Mc Grady, ο οποίος αποκάλυψε και τα μυστικά της καθημερινής της διατροφής.

''Σηκωνόταν νωρίς και το πρωινό της συμπεριλάμβανε μισό γκρέιπφρουτ, ένα ποτήρι χυμό λεμονιού και μια κούπα καφέ. Έτρωγε δύο φρυγανιές και μία κουταλιά φασόλια. Στα γεύματά της πρώτη επιλογή ήταν το ψητό κοτόπουλο. Δεν έτρωγε ποτέ κόκκινο κρέας – ίσως σε κάποιο επίσημο τραπέζι. Το βράδυ αποσυρόταν στην κρεβατοκάμαρά της στις 18.00-19.00. Αν τα παιδιά δεν ήταν στο σπίτι, έτρωγε είτε στην κουζίνα είτε μπροστά στην τηλεόραση. Όταν όμως είχε καλεσμένους ή είχαν έρθει τα παιδιά από το οικοτροφείο, τότε επέλεγε την τραπεζαρία των 10 ατόμων''.

Ο ίδιος συμπληρώνει: ''Είχε αδυναμία στη μους ντομάτα και όταν της εξήγησα ότι πρόκειται για μια παχυντική επιλογή, μου ζήτησε να τροποποιήσω τη συνταγή. Έτσι, αντικατέστησα τα λιπαρά στοιχεία, χωρίς όμως να χάσει σε γεύση! Αυτή η «αλλαγή» είναι κάτι που γινόταν συχνά: για παράδειγμα, στα καλέσματά της οι συνδαιτυμόνες της έτρωγαν την παχυντική έκδοση κάποιου πιάτου ενώ εκείνη την πιο light, αλλά ποτέ δεν αποκάλυπτε αυτό το γευστικό τρικ που την κρατούσε αδύνατη''.

Ο Κάρολος δολοφόνησε την Πριγκίπισσα Νταϊάνα! Η αποκάλυψη 22 χρόνια μετά!

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: 22 χρόνια από την ημέρα του θανάτου της γυναίκας που άλλαξε την ιστορία της βασιλικής οικογένειας κι ένα γράμμα πυρπολεί ξανά το Παλάτι.

"Αυτό θα του επέτρεπε «να παντρευτεί»". Λόγια γραμμένα από την ίδια δύο μήνες πριν από το διαζύγιό της με τον Κάρολο το 1996, 10 μήνες πριν από τις 31 Αυγούστου του 1997, τη μέρα που βρήκε τραγικό θάνατο η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Δείτε εδώ πώς ακριβώς θα ήταν η Νταϊάνα, αν ζούσε σήμερα!

Το γράμμα της, που φέρεται να έγραψε προς τον μπάτλερ της, Paul Burrell, φέρνει στο φως ο Independent. Το γράμμα που έμεινε στο σκοτάδι μέχρι και το 2003, τη χρονιά που ο έμπιστός της το συμπεριέλαβε στο βιβλίο του «A Royal Duty». Ο άνθρωπος της πριγκίπισσας διατείνεται στο βιβλίο του ότι, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα του είχε δώσει αυτό το γράμμα για να λειτουργήσει ως δικλείδα ασφαλείας της και μάλιστα, του αποκάλυψε πως σκόπευε να το δημοσιεύσει και τον παρότρυνε να το κρατήσει εκείνος «για καλό και για κακό».

Το σχέδιο του Πρίγκιπα Καρόλου

Δύο μήνες μετά από το διαζύγιό της με τον Πρίγκιπα Κάρολο το 1996, η Νταϊάνα -σύμφωνα με τα λεγόμενα του μπάτλερ- σχυρίστηκε στο γράμμα της ότι ο πρώην σύζυγός της είχε σχέδιο για «ένα ατύχημα στο αυτοκίνητό, πρόβλημα με τα φρένα και σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι».

Μία ανατριχιαστική προφητεία-καταγγελία, αφού λίγους μήνες μετά, τον Αύγουστο του 1997 κι ενώ βρισκόταν με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ στο πίσω κάθισμα της Μερσεντές που οδηγούσε ο σοφέρ του, τράκαραν στη 13η κολώνα του τούνελ Pont de l’Alma στο Παρίσι.

Ο Ντόντι Αλ Φαγέντ και ο σοφέρ Ανρί Πολ πέθαναν στο σημείο του τροχαίου. Η Πριγκίπισσα και ο σωματοφύλακας του συντρόφου της τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Pitie-Salpetriere.

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, δυστυχώς, έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα του δυστυχήματος. Οι γιατροί κατέβαλλαν προσπάθειες να την επαναφέρουν, αλλά ήταν άκαρπες και εκείνη εξέπνευσε. Ο μοναδικός επιζών του μοιραίου τροχαίου ήταν ο σωματοφύλακας του Ντόντι.

Οι γαλλικές Αρχές διέταξαν έρευνα. Δύο χρόνια μετά, το 1999, το πόρισμα έλεγε ότι ο σοφέρ είχε καταναλώσει ένα κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών και στο αίμα του ανιχνεύτηκε ποσότητα αλκοόλ 3 φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τη σύγκρουση με τη μεγάλη ταχύτητα που οδηγούσε.

Το ερωτικό τρίγωνο

Για αρκετά χρόνια τα πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο, είχαν ως πρωταγωνιστές την πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον πρίγκιπα Κάρολο και τη μετέπειτα σύζυγό του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να πυροδοτούνται φήμες για δολοφονία της.

Ακόμα κι αν εκείνη είχε προχωρήσει την προσωπική της ζωή και είχε μία σχέση με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ, που φαινόταν σοβαρή και οι φωτογραφίες τους έκαναν τον γύρο του κόσμου, για τον κόσμο ο θάνατος της δεν ήταν τυχαίος.

Οι θεωρίες συνωμοσίας

Όσα χρόνια κι αν πέρασαν τίποτα δεν στάθηκε ικανό να σβήσει ή έστω να απαλύνει τις θεωρίες συνωμοσίας. Είναι τόσοι πολλοί που δεν πίστεψαν και εξακολουθούν να μην πιστεύουν την επίσημη εκδοχή. Κατά καιρούς υψώνονται πολλές φωνές που μιλούν ανοιχτά για το σχέδιο εξόντωσης του πιο αγαπητού μέλους της βασιλικής οικογένειας του βρετανικού λαού. Για πολλούς, ο θάνατος της ήταν ένα σχέδιο που είχε καταστρώσει και έφερε εις πέρας το Παλάτι.

Αποκαλύψεις στο βιβλίο του μπάτλερ

Λάδι στη φωτιά ρίχνουν αποκαλύψεις με ονοματεπώνυμο. Σαν κι αυτές που που γράφονται στο βιβλίο του μπάτλερ, εκεί που το όνομα του Πρίγκιπα Καρόλου αναφερόταν ξεκάθαρα. Η πλήρης κατηγορία αποκαλύφθηκε το 2007, κατά την διάρκεια της ανάκρισης.

«Κάθομαι εδώ στο γραφείο μου σήμερα, τον Οκτώβρη, λαχταρώντας κάποιος να με αγκαλιάσει και να μου δώσει κουράγιο ώστε να μείνω δυνατή και να κρατήσω το κεφάλι ψηλά», φέρεται να έλεγε η Πριγκίπισσα.

«Αυτή η συγκεκριμένη φάση της ζωής μου είναι η πιο επικίνδυνη. Ο σύζυγός μου σχεδιάζει "ένα ατύχημα" στο αυτοκίνητό μου, βλάβη στα φρένα και σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, για να ανοίξει ο δρόμος ώστε να παντρευτεί την Τίγκι», ήταν άλλο ένα σημείο του γράμματος της, στο οποίο αποκάλυπτε πως και εκείνη αλλά και η Καμίλα Πάρκερ χρησιμοποιήθηκαν ως «δολώματα» από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος στην πραγματικότητα ήθελε να παντρευτεί την πρώην νταντά του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και του Πρίγκιπα Χάρι, την Τίγκι Λέγκε Μπουρκ.

Η αμφισβήτηση

Η εγκυρότητα του γράμματος ερευνήθηκε και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης το αμφισβήτησε ένα από τα πιο κοντινά πρόσωπα του κύκλου της, η φίλη της Λούτσια Φλέτσα ντα Λίμα, που είπε ανοιχτά ότι ο μπάτλερ δεν αποκλείεται να είχε παραποιήσει το γράμμα.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, μία από τις πιο έμπιστες φίλες της Πριγκίπισσας, κατέθεσε στο δικαστήριο πως δεν πίστευε ότι η Νταϊάνα φοβόταν για τη ζωή της.

«Ο Πολ Μπουρέλ ήταν απόλυτα ικανός να πλαστογραφήσει τον γραφικό χαρακτήρα της Νταϊάνα. Δεν πιστεύω ότι φοβόταν για την ζωή της, ειδικά από τον Πρίγκιπα Κάρολο, τον μελλοντικό Βασιλιά της χώρας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν ρώτησαν στην ανάκριση τον Πολ Μπουρέλ αν πιστεύει ότι ο Κάρολος θα μπορούσε να σχεδιάσει τον θάνατο της πρώην συζύγου του, εκείνος δήλωσε: «Δεν θα μπορούσα με τίποτα να πιστέψω πως ο πατέρας των παιδιών της ήθελε να την δολοφονήσει. Δεν μπορώ καν να διανοηθώ πως η Πριγκίπισα και ο Αλ Φαγέντ δολοφονήθηκαν. Γνωρίζοντας τα μέλη της βασιλικής οικογένειας όπως τα γνωρίζω, και τα γνωρίζω καλά, πιστεύω πως ήταν αδύνατον».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share