Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έχασε τα μαλλιά της η Ρούλα Κορομηλά; Βίντεο - σοκ!

Μείναμε άφωνοι!

17 Ιουνίου 2019 09:40
Έχασε τα μαλλιά της η Ρούλα Κορομηλά; Βίντεο - σοκ!

Τι συνέβη με τα μαλλιά της Ρούλας Κορομηλά; Μα φυσικά τίποτα ανησυχητικό!

Συγκεκριμένα, έπεσε στα χέρια μας ένα βίντεο από τα παλιά, τότε που η Ρούλα Κορομηλά έκανε σαματά με το "Μπράβο". Μιλάμε για μια εκπομπή -υπερπαραγωγή, όπου η παρουσιάστρια φρόντιζε να ενημερώνει το κοινό της, ότι η φήμη της εκπομπής, είχε φτάσει και σε άλλους... πλανήτες!

Έτσι, η Ρούλα Κορομηλά, αποφάσισε μια μέρα να φορέσει μια θεόστενη στολή, ένα σκουφί κολυμβητηρίου, μπεζ, για να μην φαίνεται το μαλλί και γύρισε ένα απλό, απλούστατο τρέιλερ για την εκπομπή της.

Φόρεσε λοιπόν μια θεόστενη στολή, έκατσε τάχα αναπαυτικά, ενώ το σύγκαμα από το λάτεξ πλησίαζε, έβαλε σκουφάκι κολυμβητηρίου, μπεζ, για να μην φαίνεται το μαλλί και γύρισε ένα απλό τρέιλερ για την εκπομπή της.

Απολαύστε το:

Παραμορφώθηκε η Ρούλα Κορομηλά! Θα πάθετε πλάκα!

Πραγματικά θα πάθετε πλάκα με το κορμί της Ρούλας Κορομηλά, αφού παραμορφώθηκε!

Έπεσε στα χέρια μας, μια φωτογραφία της αγαπημένης παρουσιάστριας, όπου το κορμί της είναι τελείως επεξεργασμένο. Μάλιστα, η ίδια αυτοτρολάρεται αποκαλύπτοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας ότι έχει πέσει το photoshop της ζωής της.

"Κορίτσια, μην αρχίσετε σχόλια, εξομολογούμαι! Έπρεπε να συρρικνωθώ, για να χωρέσει το δελφίνι αλλά και για να σας εντυπωσιάσω με τις επιδόσεις μου στην επεξεργασία εικόνας!"

Αποκλείεται: Δεν φαντάζεστε τι δεν αποχωρίζεται η Ρούλα Κορομηλά!

Πάθαμε πλάκα με αυτό που μάθαμε για την Ρούλα Κορομηλά! Δεν φαντάζεστε τι δεν αποχωρίζεται...

Η Ρούλα Κορομηλά, μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τον χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο είναι αρκετά ενεργή στα social media.

Η ίδια πριν καιρό, είχε δημοσιεύσει στο Instagram της μια φωτογραφία όπου απολαμβάνει τον καφέ της, ενώ μάλιστα μας αποκάλυψε τι δεν αποχωρίζεται με τίποτα.

"Πιο εύκολα αποχωρίζομαι τον καλό μου απ’ τον καφέ μου...", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια και πραγματικά μας άφησε άφωνους!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share