Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη σοκ για Νίκο Σεργιανόπουλο: Αναγνωρίσιμος Έλληνας και στενός του φίλος ο πραγματικός δολοφόνος!

Σεισμός!

12 Ιουνίου 2019 15:18
Αποκάλυψη σοκ για Νίκο Σεργιανόπουλο:  Αναγνωρίσιμος Έλληνας και στενός του φίλος ο πραγματικός δολοφόνος!

Η δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου το 2008 είναι ένα έγκλημα που δεν πρόκειται ποτέ κανείς να ξεχάσει, αφού ο ηθοποιός ήταν από τους πλέον αγαπητούς!

Και επειδή το συγκεκριμένο έγκλημα είχε καθηλώσει το Πανελλήνιο ήταν λογικό στο διαδίκτυο να κυκλοφορούσαν διάφορα σενάρια! Σε ένα blog που είχε δημοσιοργηθεί στην μνήμη του ηθοποιού του "http://sergianopoulos.blogspot.com" ανέφερε τότε πως ο πραγματικός δολοφόνος ήταν ένας αναγνωρίσιμος Έλληνας και φίλος του ηθοποιού!

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα για την δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου:

Ξαφνικά η «Espresso» δημοσιοποιεί αποκλειστικές πληροφορίες για τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, σύμφωνα με τις οποίες το θύμα φέρεται να έχει καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ το βράδυ του φόνου. Από αυτό το εύρημα συνάγεται ότι κάποιοι άλλοι, πιθανόν φίλοι του πρωταγωνιστή ή άγνωστα ακόμα, τρίτα πρόσωπα είχαν μοιραστεί την παρέα του πριν από το φονικό.

Από εκείνη την ώρα αρχίζει η παράκρουση των «ειδήσεων» για την παράδοση και την ομολογία του «φίλου». Τυχαίο; Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε τέτοιες υποθέσεις. Υπάρχουν πολλοί που υποψιάζονται κύκλους της αστυνομίας για τη διάδοση των ανατριχιαστικών φημών. Η μέθοδος με το τυρί και τον ποντικό ήταν πάντοτε προσφιλής στις αρχές που ψαρεύουν σε θολά νερά όταν τα στοιχεία δεν τους βγαίνουν και επιζητούν πρώτα σπάσιμο νεύρων και μετά το μοιραίο λάθος. Στην προσπάθεια διασταύρωσης της μεγάλης «είδησης» απευθυνθήκαμε σε υπεύθυνους αξιωματικούς. «Τον έχουμε βάλει στον τροχό και τον βασανίζουμε» μας απάντησε αξιωματικός του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που έδειχνε να απολαμβάνει το δημοσιογραφικό συναγερμό, μάλλον γιατί έχει αποκτήσει ειδική σχέση με το μαύρο χιούμορ.

Φυσικά η είδηση αυτή στην πορεία εξελίχθηκε ως μια μεγάλη φήμη αφού ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου ομολόγησε το έγκλημα και ήταν άλλος!

"Πήρε το κινητό του Νίκου και...": Σοκάρει η αποκάλυψη για τον δολοφόνο του Σεργιανόπουλου!

Ήταν 4 Ιουνίου του 2008. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι. Έντεκα χρόνια μετά από τη δολοφονία που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, και πολλά αναπάντητα ερωτήματα, ο δικηγόρος του ηθοποιού και συνήγορος της οικογένειας του έδωσε συνέντευξη στο Star, αποκαλύπτοντας σκοτεινά μυστικά.

«Έχουμε ένα φαινόμενο Ταχτσή, έχουμε ένα αυτομαστίγωμα. Δηλαδή έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος τα έχει όλα και την ίδια στιγμή δεν αποδέχεται τον εαυτό του. Η προσωπική ζωή του Νίκου δεν εξηγεί αυτό το θέμα (σ.σ. γιατί έκανε τις επιλογές που έκανε), είναι πολύ βαθύτερο το θέμα, αφορά μία δική του διαδρομή, μια δική του αποδοχή, κατά πόσο ήτανε αποδεκτός και οικογενειακά. Ήταν ένας τρόπος δικής του τιμωρίας. Το μονοπάτι αυτό δεν έχει να κάνει με κομμάτια ηδονής ή ικανοποίησης, είναι το αντίθετο, έχει το κομμάτι της αυτομαστίγωσης και αυτοταπείνωσης», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Στεφανάκης αναφερόμενος στον ηθοποιό.

Η πραγματική προσωπικότητά του Σεργιανόπουλου

«Η πραγματικότητα του Νίκου ήταν μια φωτεινή πραγματικότητα. Η εσωτερική πραγματικότητα ήταν πολύ σκοτεινή. Θέλω να τον θυμόμαστε σαν έναν άνθρωπο που του άξιζε η αγάπη, η καλοσύνη, αυτή η καλοσύνη που είχε ο ίδιος, βοηθούσε πολύ κόσμο χωρίς να επεδίωκε να μαθευτεί. Ήταν ένας άνθρωπος με πολύ καλές πλευρές και ένας άνθρωπος που δυστυχώς βασανιζόταν από τις δικές του ερινύες».

Ο Γεωργιανός δολοφόνος του

Σε ερώτηση γιατί ο Γεωργιανός τον σκότωσε, ο δικηγόρος είπε: «Αυτή την απάντηση πρέπει να την δώσει ο ίδιος, ποτέ δεν ήταν ειλικρινής και γι αυτό έχει αυτή την ποινή που του αξίζει. Ποτέ δεν είπε τίποτα άλλο, έδωσε μία εκδοχή των πραγμάτων η οποία δεν έστεκε και το δευτεροβάθμιο δικαστήριο τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη».

«Ήταν απολύτως αδύνατον να έχει απειλήσει κανέναν άνθρωπο ο Νίκος. Και αυτό ήταν σαφές από όλη την πορεία της ζωής του. Συνεπώς όλοι οι ισχυρισμοί που τότε έλεγε ο κατηγορούμενος δεν στέκουν. Είχαμε ένα πολύ άγριο έγκλημα και τελικό χτύπημα σφαγής, αυτό που βλέπουμε στις ταινίες. Είχαμε μια υπέρμετρη βιαιότητα. Ένας άνθρωπος καλοσυνάτος όπως ο Νίκος, γιατί κατεσφάγη από έναν άνθρωπο που γνώριζε πολεμικές τέχνες, ήταν πρωταθλητής απ’ ότι θυμάμαι και είχε ειδικές γνώσεις στο τζούντο, οπότε οποιαδήποτε απειλή μπορούσε ευκόλως να την εξουδετερώσει χωρίς να κάνει οποιοδήποτε έγκλημα».

«Πήρε το κινητό του Νίκου και με αυτό επικοινωνούσε με τη γυναίκα και τα παιδιά του στη Γεωργία και βάσει του κινητού αυτού συνελήφθη, γιατί το ενεργοποίησε με την κάρτα και έτσι τον βρήκαμε. Πρέπει να καταλάβουμε και για τί ποιότητα ανθρώπου μιλάμε».

«Αν θυμάμαι καλά, πριν από δύο βράδια είχαν συναντηθεί και ήταν πολύ συγκεκριμένος ο τρόπος συνάντησής τους. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε αυτά. Έχουμε έναν άνθρωπο που έχει χάσει τη ζωή του 11 χρόνια και η προσωπική του ζωή είναι δική του και έχει κάθε δικαίωμα να την κάνει όπως θέλει», κατέληξε ο Αλέξης Στεφανάκης, επισημαίνοντας πως «ο δράστης παραδέχτηκε την χρήση ναρκωτικών για να έχει ελαφρυντικό, ο λόγος που είπε πως πήραν και οι δύο, υπήρχε το καλαμάκι, το οποίο είχε μόνο DNA του Νίκου».

Το οικογενειακό δράμα

Σε ερώτηση για την οικογένεια του Νίκου Σεργιανόπουλου, η οποία ξεκληρίστηκε μετά τη δολοφονία, ο Στεφανάκης απάντησε πως η υπόθεση έπαιξε ρόλο, γαιτί «ήταν τρομερά ισχυρός ο δεσμός που είχε με την αδερφή του. Το δράμα αυτής της οικογένειας είναι ανεπανάληπτο. Σε κάθε διαδρομή αυτής της περιόδου που είχε τα δικαστήρια πέθαινε ένας άνθρωπος της οικογενείας. Πέθανε η αδερφή του, πέθανε ο γαμπρός του, πέθανε η μάνα του. Οι θάνατοι αυτοί συνέβαιναν κάθε φορά λίγο πριν κάθε δικαστήριο. Δεν έχουμε ουσιαστικά έναν αλλά τέσσερις θανάτους. Ήταν συγκλονιστικό. Ο άνθρωπος αυτός δεν σκότωσε τον Νίκο αλλά τέσσερις ανθρώπους».

Η περιουσία του Ν. Σεργιανόπουλου

Τί απέγιναν τα περιουσιακά στοιχεία του ηθοποιού; Μετά τον θάνατό του πέρασαν στη μητέρα του Νίκου Σεργιανόπουλου. Μετά τον θάνατό της πέρασαν στα ανίψια του, τα παιδιά της αδελφής του. Η περιουσία του περιελάμβανε δύο βασικά στοιχεία: Το ρετιρέ του στο Παγκράτι, όπου βρέθηκε δολοφονημένος και ένα σκάφος.

Παλαιότερα, ο ανιψιός του ηθοποιού, Γιώργος, που είναι σήμερα γιατρός, είχε αναφερθεί σε όσα κληρονόμησε. Όπως είπε αποφάσισε να πουλήσει το σκάφος, επειδή δεν μπορούσε να το συντηρήσει, καθώς τα έξοδα ήταν μεγάλα: «Ο Νίκος μού είχε αφήσει το σκάφος του και το διαμέρισμα. Καταλαβαίνεις ότι εγώ είχα να τελειώσω τις σπουδές μου, έπρεπε να κάνω τη καρδιά μου πέτρα και να συνεχίσω. Ήταν άλλωστε και το όνειρο του θείου μου -και κυρίως των γονιών μου- να σπουδάσω και να γίνω γιατρός. Το έκανα. Με το σπίτι δεν μπορώ να κάνω το ίδιο. Για την ακρίβεια δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να κάνω τίποτα. Να το νοικιάσω; Ποιος νομίζεις ότι θα μείνει εκεί; Να το πουλήσω; Ούτε για αστείο όμως δεν το σκέφτομαι αυτό, είναι η ίδια η ζωή του μέσα εκεί».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο Αλέξης Στεφανάκης:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πως είναι ο τάφος του Νίκου Σεργιανόπουλου σήμερα!

Για περισσότερα retro θέματα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share