Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη! Η κληρονομιά που φρόντισε να αφήσει! (Video)

ΤΙ αποκάλυψε ο ανηψιός της Αιμίλιος Βουγιουκλάκης;

11 Ιουνίου 2019 13:58
Η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη! Η κληρονομιά που φρόντισε να αφήσει! (Video)

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο ανηψιός και βαφτισιμιός της Αλίκης Βουγιουκλάκης Αίμιλιος! Τι αποκάλυψε για την αγαπημένη του θεία και νονά; Ποια είναι η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη "Αλήθειες με την Ζήνα" ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης αποκάλυψε λεπτομέρειες από την ζωή της θείας του που αγαπούσε και λάτρευε και δεν τις γνωρίζουν όλοι!

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η μητέρα του Αιμίλιου αποκάλυψε ότι η Αλίκη έδινε τις καλύτερες συμβουλές σε όλους όσους ήταν γύρω της και ότι ήταν ψυχούλα! Οι δυο από τις καλύτερες συμβουλές της ήταν : "Να είσαι ο εαυτός σου" και "να έχεις αυτοπεποίθηση"¨!

Ήταν μια σταρ της διπλανής πόρτας υποστηρίζει ο ανηψιός της!

Περιγράφουν στιγμές από το παρελθόν της Αλίκης Βουγιουκλάκης και αποκαλύπτουν την ιδιαίτερη αγάπη που είχε για τα παιδιά και πως όταν βρισκόταν στο καμαρίνι της.. μιλούσε στα κουκλάκια που είχε τοποθετημένα εκεί!

Όπως είναι γνωστό η Αλίκη Βουγιουκλάκη γεννήθηκε σε μια ανδροκρατούμενη οικογένεια κάτι που δεν την έκανε να φέρει ιδιαίτερης προσοχής από την μητέρα της! Βέβαια από τα αδέρφια της είχε μια ευνοικότερη μεταχείριση και συμπεριφορά! Ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι η γιαγιά του Αιμίλιου Βουγιουκλάκη δεν είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη της!

Η πιο σημαντική ίσως που έγινε ήταν ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήθελε να συνεχιστεί το όνομα της και να το ακούσει όσο ήταν εν ζωή! Είχε εκφράσει την επιθυμία της στον αδερφό της από την δεκαετία ακόμα του 1980! Περίμενε να γεννηθεί στην οικογένεια ένα κορίτσι!

Έτσι λοιπόν η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα πολλά χρόνια αργότερα! Η κόρη του ανηψιού της Αιμίλιου Βουγιουκλάκη πήρε το όνομα της!

Στο τέλος της συνέντευξης έδειξαν το χειρόγραφο της Αλίκης Βουγιουκλάκης που είχε γράψει για την γέννηση του γιου της Γιάννη Παπαμιχαήλ! Για τον ερχομό του γιου της είχε κάνει τάμα και είχε πάει στην Παναγία την Μεγαλόχαρη της Σύρου!

"Είναι η πιο ωραία μέρα της ζωής μου...Θέε μου σε ευχαριστώ! Το πιο ωραίο δώρο μου το χάρισε η Μεγαλόχαρη" Αναφέρει στο χειρόγραφό της!

Δείτε το βίντεο:

Θάνατος Αλίκης Βουγιουκλάκη: Όταν ο Παπαμιχαήλ την είδε νεκρή, έπεσε πάνω της, την αγκάλιασε, έκλαιγε!

Στις 23 Ιουλίου του 1996, η Αλίκη Βουγιουκλάκη αφήνει την τελευταία της πνοή στο Ιατρικό Κέντρο με την είδηση του θανάτου της κρατιέται για μερικά λεπτά μυστική μέχρι να οριστούν όλες οι διαδικασίες.

Εκείνα τα λεπτά, προσωπικός της φωτογράφος, Κλεισθένης, ζητάει από τα αδέλφια της να την φωτογραφίσει πάνω στο νεκρικό κρεβάτι. Μιλώντας στην εκπομπή Summergram για τις τελευταίες μέρες της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Ιατρικό Κέντρο, ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, έκανε δύο σημαντικές αποκαλύψεις.

«Βλέπω ξαφνικά τον Παπαμιχαήλ -ήταν 2 με 3 τα ξημερώματα- δακρυσμένος, καταβεβλημένος… Τον είχαν καλέσει από το Ιατρικό. Την επόμενη μέρα μου λέει ο Κλεισθένης, ο φωτογράφος της:

«Έπρεπε να δεις τον Παπαμιχαήλ όταν μπήκε στο δωμάτιο. Έπεσε πάνω της, την αγκάλιασε, έκλαιγε και της έλεγε… Αλικάκι μου μαζί θα φύγουμε»!» είπε και πρόσθεσε:

«Είχα πάει στο γραφείο του Κλεισθένη για να του κάνω μια συνέντευξη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη με όσα είχε ζήσει. Μου λέει: «Πριν ξεκινήσουμε οτιδήποτε, επειδή σε εμπιστεύομαι, έλα να σου δείξω κάτι».

Πίσω από μία πόρτα είχε ένα ράφι, όπου φύλαγε κάποια ντοκουμέντα τα οποία δεν θα έβγαζε ποτέ στο φως της δημοσιότητας. Ξαφνικά μου δίνει ένα φάκελο. Οι πρώτες φωτογραφίες ήταν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν.

Στις επόμενες είχε κάποιος ανοίξει την κουρτίνα και ήταν η Αλίκη που μόλις είχε πεθάνει. Είχαν δώσει το δικαίωμα στον Κλεισθένη να τη βγάλει φωτογραφίες πάνω στο νεκροκρέβατο άβαφη. Ήταν το πιο σοκαριστικό θέαμα που έχω δει στην καριέρα μου μέχρι τώρα! Μου είπε ότι αυτά είναι ντοκουμέντα που ακόμα και αν φύγω από τη ζωή δεν πρόκειται να βγουν ποτέ στο φως της δημοσιότητας».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share