Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το απίστευτο λάθος στο «Κων/νου & Ελένης» που δεν πρόσεξε κανείς και στα 68 επεισόδια!

Ακόμα και οι πιο φανατικοί!

5 Ιουνίου 2019 12:39
Το απίστευτο λάθος στο «Κων/νου & Ελένης» που δεν πρόσεξε κανείς και στα 68 επεισόδια!

Μετά απο 68 επεισόδια και δύο σεζόν στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» αλλα και τις επαναλήψεις, ακόμα και οι πιο φανατικοί τηλεθεατές της θρυλικής σειράς του ΑΝΤ1 δεν πρόσεξαν ποτέ ένα τεράστια σεναριακό και σκηνοθετικό λάθος!

Ένα λάθος στο οποίο όλοι συνηθίσαμε και κανείς δεν απόρησε πώς είναι δυνατόν να απουσιάζει κάτι πολύ βασικό από το σπίτι του Μάνθου. Τι ήταν αυτό; Τα κλειδιά του σπιτιού.

Παρακολουθώντας προσεκτικά οποιοδήποτε επεισόδιο, θα παρατηρήσει κανείς πως ο Μάνθος φεύγει συνεχώς από το σπίτι του χωρίς να πάρει κλειδιά. Σε κάθε επεισόδιο. Και συνήθως ξαφνικά, για να… γλιτώσει από κάποια από τις «μοναδικές του αγάπες».

Τη μοναδική φορά, μάλιστα, που είδαμε κλειδιά του σπιτιού του Φουστάνου ήταν στο επεισόδιο που η Πέγκυ τα χρησιμοποιεί για να μπει στο σπίτι του και αυτό προς εξυπηρέτηση του σεναρίου…

Πώς είναι σήμερα ο Νικόλας ο μπάρμπαν από το Κωνσταντίνου και Ελένης;

Έχουν περάσει 19 χρόνια από την ημέρα που η σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης” έκανε την εμφάνισή της στις τηλεοράσεις μας

Ένας από τους αγαπημένους μας ρόλους ήταν αυτός του Νικόλα, ο οποίος προσπαθούσε να ξεπληρώσει τις δόσεις για την Harley, κάνοντας τον μπάρμαν, τον οποίο ο Κατακουζηνός τον αποκαλούσε «οινοχόο»..


Ο ηθοποιός Στέργιος Νενές,από τη στιγμή που τελείωσε το σήριαλ δεν έκανε συχνές εμφανίσεις στην τηλεόραση, ενώ άρχισε να ασχολείται συστηματικά με την μεγάλη του αγάπη, τις μηχανές.

Σήμερα, στα 45 του πλέον, είναι εκπαιδευτής στην πρώτη ακαδημία εκμάθησης οδήγησης δικύκλου για παιδιά στην Ελλάδα και ζει διακριτικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.



 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share