Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

"Τον τάφο της τον έχουμε": Ανατριχιαστική αποκάλυψη για την νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Σοκ!

26 Μαΐου 2019 08:49

Σκηνικό εγκατάλειψης εμφανίζει ο τάφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Πάνω στο φθαρμένο από την πολυκαιρία λευκό μάρμαρο βρίσκεται σπασμένη εδώ και καιρό η καφετί πλακέτα με το όνομα και την ημερομηνία θανάτου από την οποία μάλιστα λείπουν γράμματα και αριθμοί.

Το γεγονός αυτό έχει εξοργίσει φανατικούς θαυμαστές της Αλίκης που προσπαθούν να κρατούν καθαρό τον τάφο και πηγαίνουν λουλούδια.

Όπως γράφει η Espresso, η γνωστή τρανσέξουαλ Τάνια Κέλλυ που πηγαίνει στον τάφο συχνά αναφέρει: «Είναι ντροπή. Πέντε - δέκα θαυμαστές να βάζαμε από 50 ευρώ θα φτιάχναμε το σπασμένο μάρμαρο. Δεν αξίζει τέτοια εγκατάλειψη».

Από την πλευρά του ο αδελφός της Αλίκης, Τάκης Βουγιουκλάκης αναφέρει ότι υπάρχει άνθρωπος που περιποιείται το μνήμα σε μηνιαία βάση. «Την πλακέτα την έχουμε αλλάξει δύο φορές. Αφού είναι σπασμένη θα φροντίσουμε να την αλλάξουμε πάλι» σημειώνει.

Ο άλλος αδελφός της Αλίκης, Αντώνης, αναφέρει πως δεν πρόκειται για κάποια μεγάλη καταστροφή και σημειώνει ότι η οικογένεια περίμενε να φτιάξει ο καιρός για να κάνει τις επιδιορθώσεις.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αποκάλυψη σοκ για τον τάφο της! Τι ανατριχιαστικό συνέβη 23 χρόνια μετά την κηδεία της;

Γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε πως πήγαινε και έπινε τον καφέ του στον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη!

Ο λόγος για τον Τάσο Θεοδώρου ο οποίος στην εκπομπή «Έλα να δεις» είπε:

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αποκάλυψη σοκ για τον τάφο της! Τι ανατριχιαστικό συνέβη 23 χρόνια μετά την κηδεία της

«Όταν ήμουν στην Αθήνα και δεν ήμουν καλά πήγαινα στο νεκροταφείο και έπινα τον καφέ μου. Καθόμουνα στον τάφο της Αλίκης, του Παπανδρέου και άλλων...».

Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Βουλιάζει" ο τάφος της ηθοποιού! Εικόνες ντροπής...


"Βουλιάζει" και κυριολεκτικά και μεταφορικά, σήμερα, μετά από τόσα χρόνια ο τάφος της θρυλικής ηθοποιού, Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Σχεδόν 23 χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο της ηθοποιού και σήμερα η εικόνα του τάφου της μεγάλης Ελληνίδας ηθοποιού στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών προκαλεί θλίψη και στεναχώρια.Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι εικόνες ντροπής.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αποκάλυψη σοκ για τον τάφο της! Τι ανατριχιαστικό συνέβη 23 χρόνια μετά την κηδεία της

Ο τάφος φαίνεται εντελώς παραμελημένος, με άγρια χόρτα που βγαίνουν από το χώμα, ξεραμένα τριαντάφυλλα και σπασμένα μάρμαρα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share