Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Νταϊάνα: «Ο γάμος με τον Κάρολο ήταν η χειρότερη ημέρα της ζωής μου»

Το άγνωστο δράμα της!

24 Μαΐου 2019 14:18
Νταϊάνα: «Ο γάμος με τον Κάρολο ήταν η χειρότερη ημέρα της ζωής μου»

Αν η θλιμμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα ξανάγραφε το σενάριο της ζωής «έστελνε στον αγύριστο» τον πρίγκιπα που παντρεύτηκε!

"Ήταν η χειρότερη ημέρα της ζωής μου». Αυτό φέρεται να είπε η πριγκίπισσα Νταϊάνα για το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Είναι μία από τις πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή της θλιμμένης πριγκίπισσας της Αγγλίας που έρχονται στο φως της δημοσιότητας με αφορμή την 20η επέτειο από το θάνατό της σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι το 1997.

Νταϊάνα: «Ο γάμος με τον Κάρολο ήταν η χειρότερη ημέρα της ζωής μου»

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της Νταϊάνα παρουσιάζονται σε βιντεοταινίες που θα προβληθούν για πρώτη φορά στο ντοκιμαντέρ παραγωγής National Geographic «Νταϊάνα: Σε πρώτο πλάνο» από το Channel4.

Πρόκειται για βιντεοταινίες που γυρίστηκαν στο παλάτι του Κένσινγκτον το 1992 και το 1993. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα διηγείται ότι είχε συναντηθεί όλες κι όλες 13 φορές με τον πρίγκιπα Κάρολο πριν το γάμο. «Μου τηλεφωνούσε κάθε μέρα για μια εβδομάδα και μετά εξαφανιζόταν και έκανε τρεις εβδομάδες για να μου μιλήσει», λέει η εκλιπούσα πριγκίπισσα του κόσμου σύμφωνα με την Telegraph. «Παράξενο, δεν συμφωνείτε», πρόσθεσε.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ανατριχιαστικό! - Αυτές ήταν οι τελευταίες σκέψεις της λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα!

Δημοσιογράφος και φίλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα αποκαλύπτει τι είπαν στην τηλεφωνική τους συνομιλία λίγες ώρες πριν χάσει τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα.

"Μιλούσαμε πολύ συχνά στο τηλέφωνο, έτσι έγινε και η τελευταία μας επικοινωνία", σημειώνει στο άρθρο του στη Daily Mail o Richard Kay.

"Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία μου είπε: 'αποφάσισα να αποσυρθώ από όλα αυτά.

Νταϊάνα: «Ο γάμος με τον Κάρολο ήταν η χειρότερη ημέρα της ζωής μου»

Με έχει κουράσει όλη αυτή η κριτική που συνεχώς δέχομαι'. Ήθελε να ζήσει σε ένα μέρος όπου θα ένιωθε ελεύθερη να κάνει ότι πραγματικά επιθυμεί.

Όταν τη ρώτησα ποιο μέρος είναι αυτό εκείνη μου απάντησε χωρίς να διστάσει ότι ο τόπος αυτός είναι η Αίγυπτος", αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Στη συνομιλία τους αναφέρθηκε και η σχέση του Κάρολου με την Καμίλα Πάρκερ συμπληρώνει ο Richard Kay.

"'Πώς θα καταφέρω να το διαχειριστώ αυτό'; με ρώτησε. 'Τι θα συμβεί εάν παντρευτούν; Έχω βαρεθεί να με συγκρίνουν.

Η Καμίλα δεν είναι καλός άνθρωπος'".l

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share