Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

Εικόνα σοκ: Διέρρευσε φωτογραφία της νεκρής Marylin Monroe!

Ανατριχιαστικό!

24 Μαΐου 2019 13:51
Εικόνα σοκ: Διέρρευσε φωτογραφία της νεκρής Marylin Monroe!

Ο λόγος για τους διάσημους αστέρες της πολιτικής, της μουσικής, της ηθοποιίας που κατάφεραν με τον δικό τους τρόπο να αλλάξουν το ρου της ιστορίας.

Δείτε στο Athens Magazine την φωτογραφία της νεκρής Marylin Monroe που κυκλοφόρησε και σοκάρει:

Διέρρευσε φωτογραφία της νεκρής Marylin Monroe!

Διέρρευσε φωτογραφία της νεκρής Marylin Monroe!

Η τελευταία φωτογραφία της Marilyn Monroe

ταν 18 Ιουλίου του 1962 στην έρημη -πλέον- από κόσμο αμμουδιά της Santa Monica, ένα σχετικά ψυχρό απόγευμα του καλοκαιριού. Ήδη ο ήλιος είχε αρχίσει να πέφτει και ο 40χρονος φωτογράφος George Barris μετρούσε τα frames της μηχανής του. Το φιλμ με τη φωτογράφιση της Marilin Monroe στην παραλία δεν είχε τελειώσει. Απέμειναν 2-3 καρέ ακόμα να τραβήξει και γύρισε προς την 36χρονη ηθοποιό να της ζητήσει να πάρει μια τελευταία πόζα. Η Marilyn κρύωνε.

undefined

Ελάχιστα λεπτά νωρίτερα της είχε δώσει μια τεράστια πετσέτα μπάνιου να σκεπαστεί, ενώ ο βοηθός του George είχε φέρει από τη βίλα ένα μεγάλο, ζεστό πουλόβερ. «George, κρυώνω» απάντησε χαμογελαστή η ηθοποιός ενώ έπινε μια τελευταία γουλιά από τη σαμπάνια της. Παρ’ όλα αυτά, γύρισε προς το μέρος, άφησε το ποτήρι στην άμμο, ένωσε τα χείλη της και του είπε «Αυτή είναι μια τελευταία, μόνο για σένα». «Ήταν η τελευταία φωτογραφία της Marilyn που κατάφερα να τραβήξω» εξομολογήθηκε αρκετά χρόνια αργότερα ο Barris.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share