Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικό: Τι απέγινε ο μοναδικός επιζών από το θανατηφόρο τροχαίο της Νταϊάνα στο Παρίσι;

Απίστευτη αποκάλυψη!

22 Μαΐου 2019 08:56
Ανατριχιαστικό: Τι απέγινε ο μοναδικός επιζών από το θανατηφόρο τροχαίο της Νταϊάνα στο Παρίσι;

Τι κάνει σήμερα ο μοναικός επιζών από το θανατηφόρο τροχαίο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παρίσι; Τι έχει απογίνει; Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 31ης Αυγούστου 1997, μια μαύρη Mercedes συντρίβεται στον 13ο πυλώνα της σήραγγας Ντελ Αλμά στο Παρίσι. Στο αυτοκίνητο επιβαίνει ο διασημότερος άνθρωπος στον πλανήτη εκείνη τη στιγμή, η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Νταϊάνα: Η σοκαριστική ερώτηση στον σωματοφύλακά της μετά την... δολοφονία!

Λίγη ώρα μετά το δυστύχημα χάνει τη ζωή της στο νοσοκομείο Πετίτ Σεπελιέρ.

Ο κόσμος πένθησε την απώλεια της πριγκίπισσας Νταϊάνα μετά από το δυστύχημα. Εύκολα, όμως, ο κόσμος ξέχασε ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν ήταν η μόνη επιβάτις της μοιραίας Mercedes. Ο οδηγός Ενρί Πολ και ο σύντροφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Ντόντι αλ Φαγιέντ, έχασαν τη ζωή τους επί τόπου. Μόνο ένας επιβάτης βγήκε ζωντανός από τη μαύρη Mercedes της πριγκίπισσας: Ο Τρέβορ Ρις Τζόουνς, ο σωματοφύλακας του αλ Φαγιέντ.

Ο Τρέβορ Ρις Τζόουνς με το πορτοκαλί πουκάμισο το πρωί πριν το φριχτό τροχαίο στη σήραγγα της γέφυρας Ντελ Αλμά. Είναι η στιγμή που το ιδιωτικό τζετ της οικογένειας αλ Φαγιέντ προσγειώνεται στο Παρίσι μεταφέροντας τον χρυσό κληρονόμο και την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Παρίσι, από τη Νότια Γαλλία όπου απολάμβαναν τις διακοπές τους. Λίγες ώρες αργότερα θα έχανε τη ζωή της.

Λεπτά μόνο πριν το φριχτό τροχαίο. Ο Τρέβορ Ρις Τζόουνς ανοίγει την πόρτα στη μαύρη Μercedes των Αλ Φαγιέντ για να επιβιβαστεί στο πίσω δεξιά κάθισμα η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Μόλις έχει βγει από την πίσω πόρτα του παρισινού Ritz για να αποφύγουν τους παπαράτσι. Κατευθύνονταν στο διαμέρισμα του Ντόντι για να ξεκουραστούν ύστερα από μια κουραστική ημέρα και ένα ανελέητο κυνήγι των παπαράτσι.

Ο Τρέβορ Ρις Τζόουνς (ο οποίος αργότερα έβγαλε από το όνομά του το Τζόουνς) γλίτωσε χάρη στον αερόσακο, παρόλο που όπως και οι υπόλοιποι επιβάτες δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Ωστόσο, δεν βγήκε αλώβητος από τη μαύρη Mercedes. Το πρόσωπό του συνεθλίβη, σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε καν να αναγνωριστεί. Τα κόκαλά του έγιναν σκόνη. Χρειάστηκαν 150 κομμάτια τιτανίου για να ανακατασκευάσει το πρόσωπό του και οι γιατροί των έβαλαν σε τεχνητό κώμα για 10 ημέρες προκειμένου να κάνουν τις λεπτές επεμβάσεις ανόρθωσης του προσώπου του και να αποκαταστήσουν τους τραυματισμούς του στον καρπό και στο θώρακα. Το ότι επέζησε ήταν ένα θαύμα.

Επιστρέφοντας στο Λονδίνο ύστερα από τη νοσηλεία του στο Παρίσι.Επιστρέφοντας στο Λονδίνο ύστερα από τη νοσηλεία του στο Παρίσι.

Σοκαριστική αποκάλυψη: Τι απέγινε ο μοναδικός επιζών από το θανατηφόρο τροχαίο της Νταϊάνα στο Παρίσι;

Το πρόσωπό του καταστράφηκε στο φριχτό δυστύχημα στη σήραγγα της γέφυρας Ντελ Αλμά. Το πρόσωπό του καταστράφηκε στο φριχτό δυστύχημα στη σήραγγα της γέφυρας Ντελ Αλμά.

Μετά από το δυστύχημα στο οποίο βρήκε το θάνατο η πριγκίπισσα Νταϊάνα, άρχισαν να φουντώνουν οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το πώς συνέβη το δυστύχημα και αν θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Και ο Ρις δεν τη γλίτωσε. Οι επικριτές του ισχυρίστηκαν ότι δεν έπρεπε να αφήσει τον μεθυσμένο Πολ Μπαρέλ να οδηγήσει, καθώς και ότι θα έπρεπε να είχε επιμείνει να φορέσουν ζώνες ασφαλείας η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι αλ Φαγιέντ. Σίγουρα θα έπρεπε να είχε πει στον Πολ Μπαρέλ να μην τρέχει έτσι.



Ο ίδιος ο Τρέβορ Ρις Τζόουνς, υποστηρίζει ότι είχε ελάχιστες αναμνήσεις γύρω από τα όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα, καθώς το τραύμα στο κεφάλι του προκάλεσε αμνησία. Εν τω μεταξύ, ο πατέρας του Ντόντι αλ Φαγιέντ επέμεινε ότι ο Τρέβορ Ρις Τζόουςν υποστηρίζει ψευδώς ότι έχει απώλεια μνήμης προκειμένου να αποφύγει το μέρος της ευθύνης που του αναλογεί. Αλλά και να πει την αλήθεια για τα όσα προκάλεσαν το δυστύχημα.

Λόγω της διαμάχης που δημιουργήθηκε με το πατέρα αλ Φαγιέντ, ο Τρέβορ Ρις Τζόουνς παραιτήθηκε από το Ritz όπου δούλευε και επέστρεψε στην οικογένειά του σε ένα χωριό της κεντρικής Αγγλίας, στην κομητεία του Σροπσάιρ, με την μητέρα του και τον θετό πατέρα του. Εκεί άρχισε να εργάζεται στο κατάστημα ενός φίλου του, με αθλητικά είδη.

Τα σημάδια από το δυστύχημα δεν θα φύγουν ποτέ.Τα σημάδια από το δυστύχημα δεν θα φύγουν ποτέ.

Ο πατέρας του Ντόντι αλ Φαγιέντ.Ο πατέρας του Ντόντι αλ Φαγιέντ.

Αρχικά, ο Τρέβορ Ρις Τζόουνς κρατούσε για τον εαυτό του τις λιγοστές αναμνήσεις που είχε από το τραγικό δυστύχημα. Μέχρι σήμερα, έδωσε λίγες συνεντεύξεις, αν και δημοσίευσε ένα βιβλίο το 2000, «Η ιστορία ενός μπόγκαρντ: Η Νταϊάνα, το τροχαίο δυστύχημα και ο μοναδικός επιζών».



Μία από τις λιγοστές αναμνήσεις που έχει από εκείνη τη νύχτα ήταν η φωνή μιας γυναίκας (της Νταϊάνα προφανώς) που ψιθύριζε «Ντόντι», αν και δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ήταν μια πραγματική ή ψεύτικη μνήμη.

Τα περισσότερα χρήματα από το 1 εκατ. λίρες που έβγαλε από το εν λόγω βιβλίο πήγαν στα δικαστικά έξοδα για τα δικαστήρια με τον πατέρα του Ντόντι αλ Φαγιέντ.

Η έρευνα του 2008 για το θάνατο της Νταϊάνας, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η οδήγηση του Πολ Μπαρέλ υπό την επήρεια αλκοόλ και η ταχύτητα και όχι πράξεις του Τρέβορ Ρις Τζόουνς, προκάλεσαν το δυστύχημα. Η αστυνομία μάλιστα ισχυρίζεται ότι ο Τρέβορ Ρις Τζόυνς είναι αυτός που λέει την αλήθεια για εκείνη τη μοιραία νύχτα που κατέληξε κάτω από τη γέφυρα Ντελ Αλμά.

Ο Τρέβορ Ρις Τζοόυνς αργότερα και ενώ ακόμη βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα για το δυστύχημα, πήγε και εργάστηκε στο Ιράκ. Μαζί με την σύζυγό του επέστρεψαν στο Σροπσάιρ, όπου εργάζεται ως σύμβουλος ασφαλείας και παίζει ράγκμπι στην τοπική ομάδα. Επέστρεψε σε μια ήσυχη ζωή - ακριβώς όπως ακριβώς ήθελε. Εκείνη η μοιραία νύχτα που χάθηκε η διασημότερη γυναίκα στον κόσμο, θα τον στοιχειώνει βέβαια για πάντα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share