Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Αποκάλυψη: Σ' αυυτόν άφησε την περιουσία του ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, που δεν έδωσε στον γιο του, Γιάννη;

Το γνωρίζατε;

13 Μαΐου 2019 13:38
Αποκάλυψη: Σ' αυυτόν άφησε την περιουσία του ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, που δεν έδωσε στον γιο του, Γιάννη;

Μετά την συνέντευξή του στο People όπου εξηγούσε με συγκλονιστικό τρόπο την περιπέτειά του με τα ναρκωτικά, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξαναβγήκε στην δημοσιογραφική επικαιρότητα, αυτή τη φορά εξαιτίας των απανωτών συνεντεύξεων που είχαν δώσει οι ξαδέλφες του και κληρονόμοι της περιουσίας του πατέρα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Οι δύο από τους επτά συνολικά κληρονόμους του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η Κατερίνα και η Έλενα Παπαμιχαήλ, εμφανίστηκαν σε παλαιότερη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησαν για τη μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ με αφορμή την κληρονομιά.

Αποκάλυψη: Σ' αυυτόν άφησε την περιουσία του ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, που δεν έδωσε στον γιο του, Γιάννη;

Η Έλενα Παπαμιχαήλ μάλιστα αναφέρθηκε και σε όσα της καταλογίζει ο ξαδελφός της, σχετικά με τις διαφορές τους από την κοινή επιχειρηματική απόπειρα που είχαν κάνει στο παρελθόν, ανοίγοντας ένα καφέ.

"Είχαμε συμφωνήσει να πάρουμε ένα καφέ στη Γλυφάδα και να βάλουμε από 20 εκατομμύρια ο καθένας. Είχαμε πει ότι ο Γιάννης θα δίνει το “παρών” στο μαγαζί. Εκείνος ερχόταν μόνο για να παίρνει την είσπραξη. Μετά από τέσσερα χρόνια, άρχισε να με παίρνει και να μου ζητάει να του δώσω πίσω τα λεφτά που είχε βάλει και ακόμα περισσότερα. Άρχισε να μου στέλνει εξώδικα και τέτοια. Τελικά πούλησα το μαγαζί. Πήρε πίσω τα χρήματα που είχε βάλει. Όχι τα επιπλέον που ζητούσε. Όσα είχε βάλει, 20 εκατομμύρια".

Η Έλενα Παπαμιχαήλ είπε επίσης ότι όσα χρήματα είχε αφήσει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ (140.000 ευρώ) αντίθετα από τη θέλησή του τα έδωσαν στον γιο του και δήλωσε στεναχωρημένη που έχουν φτάσει σε σημείο να μην μιλάνε, ενώ στο παρελθόν ήταν πολύ αγαπημένα ξαδέλφια.

Αποκάλυψη σοκ για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ: "Είχε παράλληλη σχέση, το ξέραμε όλοι''

Ο Δημήτρη Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη έγραψαν στορία στον ελληνικό κινηματογράφο με την σχέση και τον γάμο τους ο οποίος πέρασε από χίλια κύματα.

Έχουν γίνει κατά καιρούς αρκετές αποκαλύψεις για άγνωστες πτυχές της κοινής ζωής των αείμνηστων ηθοποιών. Η δημοσιογράφος Ροζίτα Σώκου είχε μιλήσεε σε συνέντευξή της για τους δύο ηθοποιούς.

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό Δέσπω Διαμαντίδου. Σύμφωνα με όσα είπε, δεν ήταν κάτι μυστικό...

"Τα είχε επίσημα, δεν ήταν μυστικό, το ξέραμε όλοι. Εγώ πήγαινα συχνά στη Δέσπω και δίπλα είχε ένα διαμερισματάκι μικρό ο Δημήτρης, το οποίο ήταν δικό του. Αφού είχε τελειώσει το φαγητό του με τη Δέσπω, μετά από παράσταση, κατά τις 4 το πρωί τον είδε κάποιος με την Αλίκη. Έτσι το μάθαμε. Η Δέσπω έμαθε για τον δεσμό του Δημήτρη και της Αλίκης από τις εφημερίδες. Δεν την πείραξε, δεν κάθισε να κλάψει. Αυτό ήταν το σπουδαίο, η ψυχραιμία της", αποκάλυψε η Ροζίτα Σώκου.

Στη συνέχεια μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Την Αλίκη την έφαγε η μανία να έχει ευτυχισμένο τον κόσμο! Ο κόσμος την ήθελε πάντα με το λουλούδι στα μαλλιά. Όταν έπαιξε τη “Φιλουμένα Μαρτουράνο” ήταν η καλύτερη “Φιλουμένα” που έχω δει στη ζωή μου. Αλλά βγήκε μελαχρινή και 50άρα και το έργο έπεσε αμέσως. Ο κόσμος δεν την άφησε να αγιάσει".

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share