Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το άγνωστο δεύτερο παιδί και η κρυφή γέννα της! - Το μυστικό που πήρε στον τάφο της!

Αποκάλυψη σοκ!

1 Μαΐου 2019 08:38
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το άγνωστο δεύτερο παιδί και η κρυφή γέννα της! - Το μυστικό που πήρε στον τάφο της!

Αποκαλύψεις σοκ έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, για το άγνωστο δεύτερο παιδί της ηθοποιού την κρυφή γέννα, αλλά και το μεγάλο μυστικό που πήρε μαζί στον τάφο της!

Μια απίστευτη αποκάλυψη έρχεται στο "φως" που θέλει την Αλίκη Βουγιουκλάκη να είχε γίνει μητέρα δύο φορές, εκτός από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ!

Ο μαιευτήρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Νικόλαος Παπανικολάου, αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το άγνωστο παιδί της αξέχαστης Ελληνίδας ηθοποιού και τα όσα ισχυρίστηκε ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε εκπομπή ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε υποστηρίξει πως τον είχε προσεγγίσει κάποιος που όχι απλά ισχυριζόταν ότι ήταν αδελφός του αλλά ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και να τον γνωρίσει.

Είχε πει χαρακτηριστικά: «Υπάρχει κάποιος αλλά με κάνει και αναρωτιέμαι γιατί δεν εμφανίστηκε τόσα χρόνια. Ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της μητέρας μου και ζει στο εξωτερικό.

Μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατί ξέρω ότι η μητέρα μου δυσκολεύτηκε να κάνει και εμένα.

Όταν με πήρε τηλέφωνο έμεινα με το ακουστικό στο χέρι. Μου είπε ότι θα έρθει να με δει από κοντά και μου έδωσε όλα του τα στοιχεία»

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ωστόσο, ο μαιευτήρας της Αλίκης Νικόλαος Παπανικολάου, μιλώντας στην εφημερίδα Freddo, απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας:

«Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξε για να μείνει έγκυος. Εγώ την ξεγέννησα! Η Αλίκη απέκτησε ένα και μοναδικό παιδί και μάλιστα με πολύ κόπο… Δεν στέκουν όσα λέει ο Γιάννης για δεύτερο παιδί της Αλίκης στο εξωτερικό».

Σε ερώτηση αν υπάρχει απιθανότητα να υπάρχει νόθο παιδί, εκείνος απάντησε:

«Η Αλίκη δεν μπορούσε να μείνει έγκυος στην Αθήνα. Ήρθε λοιπόν στην Θεσσαλονίκη, με βρήκε και κατάφερε να μείνει έγκυος. Δεν θα έμενε έγκυος.

Είχε γυναικολογικά θέματα και σταματάω εδώ. Εγώ την ξεγέννησα, εγώ ξέρω τι πέρασε για να μπορέσει να κρατήσει αυτό το παιδί».

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ανατριχίλα στην κηδεία της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Η σοκαριστική λεπτομέρεια που δεν παρατήρησε κανείς!

Η Αλίκη Βουιγουκλάκη και γεννήθηκε στις 20 Ιούλη του 1934. Ήμουν μόλις 6 ετών εκείνη την ημέρα κι όμως θυμάμαι την κάθε στιγμή κι όλα όσα διαδραματίστηκαν. Όλη η Ελλάδα έκλαψε για την ΑλίκηΒουγιουκλάκη.

Με αφορμή τα γενέθλια της αλλά και την συμπλήρωση 21 χρόνων χωρίς αυτήν, σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο πολλοί είδαν τότε, αλλά λίγοι θυμούνται σήμερα. Ευκαιρία και η νεότερη γενιά να έχει εικόνα για το πόσο τεράστια οντότητα ήταν η Αλίκη και πόσο αισθητή ήταν η απώλειά της εκείνη την εποχή.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share