Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ανατριχιαστικό! - Αυτές ήταν οι τελευταίες σκέψεις της λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα!

Τι σκεφτόταν πριν το τραγικό τέλος!

27 Απριλίου 2019 09:26
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ανατριχιαστικό! - Αυτές ήταν οι τελευταίες σκέψεις της λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα!

Δημοσιογράφος και φίλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα αποκαλύπτει τι είπαν στην τηλεφωνική τους συνομιλία λίγες ώρες πριν χάσει τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα.

"Μιλούσαμε πολύ συχνά στο τηλέφωνο, έτσι έγινε και η τελευταία μας επικοινωνία", σημειώνει στο άρθρο του στη Daily Mail o Richard Kay.

"Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία μου είπε: 'αποφάσισα να αποσυρθώ από όλα αυτά.

Με έχει κουράσει όλη αυτή η κριτική που συνεχώς δέχομαι'. Ήθελε να ζήσει σε ένα μέρος όπου θα ένιωθε ελεύθερη να κάνει ότι πραγματικά επιθυμεί.

Όταν τη ρώτησα ποιο μέρος είναι αυτό εκείνη μου απάντησε χωρίς να διστάσει ότι ο τόπος αυτός είναι η Αίγυπτος", αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Στη συνομιλία τους αναφέρθηκε και η σχέση του Κάρολου με την Καμίλα Πάρκερ συμπληρώνει ο Richard Kay.

"'Πώς θα καταφέρω να το διαχειριστώ αυτό'; με ρώτησε. 'Τι θα συμβεί εάν παντρευτούν; Έχω βαρεθεί να με συγκρίνουν.

Η Καμίλα δεν είναι καλός άνθρωπος'".l

Έγκυος η Πριγκίπισσα Νταϊάνα! Η μεγάλη ανατροπή

Εχουν περάσει 22 χρόνια από την ημέρα που η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της στο θανατηφόρο τροχαίο της γέφυρα Ντελ Αλμά στο Παρίσι.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 31 Αυγούστου 1997 το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο σύντροφός της Ντόντι αλ Φαγιέντ, βγαίνει εκτός πορείας, πέφτει πάνω στις κολώνες τις υπόγειας γέφυρας και στη συνέχεια προσκρούει στον απέναντι τοίχο.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 31 Αυγούστου 1997 το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο σύντροφός της Ντόντι αλ Φαγιέντ, βγαίνει εκτός πορείας, πέφτει πάνω στις κολώνες τις υπόγειας γέφυρας και στη συνέχεια προσκρούει στον απέναντι τοίχο.

Ο Ντόντι αλ Φαγιέντ χάνει τη ζωή του ακαριαία, το ίδιο και ο Ανρί Πολ, οδηγός της μαύρης Μercedes η οποία ανήκει στον στόλο των αυτοκινήτων του παρισινού Ritz ιδιοκτησίας της οικογένειας αλ Φαγιέντ. Ο συνοδηγός Τρέβορ Ρις Τζόουνς, μπόντιγκαρντ της οικογένειας αλ Φαγιέντ, ανασύρεται ζωντανός, αλλά βαρύτατα τραυματισμένος.

Λίγες ώρες αργότερα καταλήγει και η πριγκίπισσα Νταϊάνα στο νοσοκομείο του Παρισιού όπου μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την σώσουν, η εσωτερική αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και η Lady D, ο διασημότερος -χωρίς αμφιβολία- άνθρωπος στον πλανήτη εκείνη την εποχή, περνά στην αιωνιότητα στην ηλικία των μόλις 37 ετών.

Οπως ήταν φυσικό τα χρόνια μετά το θάνατό της κυκλοφόρησαν φήμες επί φημών για το πώς προκλήθηκε το θανατηφόρο δυστύχημα, με κάποιες από αυτές να μιλούν για εμπλοκή του παλατιού. Η σχέση που είχε αναπτύξει εκείνο, το τελευταίο καλοκαίρι της ζωής της η Νταϊάνα με τον Ντόντι λέγεται ότι δεν άρεσε στο παλάτι. Δεν τους άρεσε η πρώην πριγκίπισσα, μητέρα του δεύτερου διαδόχου του βρετανικού θρόνου και αυριανού βασιλιά, η βασιλομήτωρ δηλαδή, να έχει σχέση με έναν μουσουλμάνο και πολύ περισσότερο να αποκτήσει ένα παιδί μαζί του. Κάπως έτσι κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Νταϊάνα ήταν έγκυος και το παλάτι απλά δεν ήθελε να γεννηθεί αυτό το παιδί. Ποτέ, βέβαια, δεν αποδείχθηκε, εμπλοκή του παλατιού στο αυτοκινητιστικό. Το άκρως αντίθετο. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί τα σενάρια και τις φήμες που υπάρχουν ότι η Νταϊάνα ήταν έγκυος.

Κατά πόσο όμως ευσταθεί κάτι τέτοιο; Ηταν δηλαδή η Νταϊάνα έγκυος στο παιδί του Αλ Φαγιέντ όταν σκοτώθηκε στο τροχαίο;

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την σορό της πριγκίπισσας όταν μεταφέρθηκε στο Λονδίνο, 21 χρόνια μετά, σπάει τη σιωπή του και κάνει μια σιβυλλική δήλωση την οποία πολλοί θα μπορούσαν να την ερμηνεύσουν ως επιβεβαίωση των φημών που τόσα χρόνια ακούγονταν. Αλλοι, απλά, θα πουν ότι ο ιατροδικαστής είπε κάτι... χωρίς ουσιαστικά να πει τίποτα.

«Οι άνθρωποι με ρωτάνε. Ηταν όμορφη; Ηταν γαλήνια; Ηταν έγκυος; Πάντα προσέχω να μην πω ουσιαστικά τίποτα που δεν είναι ήδη γνωστό στον Τύπο. Ιατροδικαστικά δεν υπάρχει απόδειξη ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος. Ωστόσο κάποιες γυναίκες καταλαβαίνουν την εγκυμοσύνη από τη στιγμή της σύλληψης. Ηταν η Νταϊάνα μια από αυτές;», είπε ο γιατρός ρίχνοντας περαιτέρω λάδι στη φωτιά.

Ο Σέφερντ πάντως υποστηρίζει ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα είχε σωθεί, αν εκείνο το μοιραίο βράδυ φορούσε απλά τη ζώνη της. «Εύχομαι να μπορούσα να πω ότι η Νταϊάνα δεν θα μπορούσε για κανένα λόγο να επιζήσει αυτού του τρομακτικού τροχαίου. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αν φορούσε τη ζώνη της θα ήταν παρούσα στο γάμο του Γουίλιαμ και του Χάρι. Αν φορούσε τη ζώνη της θα την είχε γλιτώσει με ένα μαυρισμένο μάτι ή με έναν σπασμένο ώμο και τίποτα παραπάνω. Καθώς δεν φορούσε ζώνη έφυγε προς τα μπροστά με δύναμη ίση με το βάρος ενάμιση ελέφαντα. Και το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να αντέξει τέτοιες δυνάμεις».

Η μαύρη Mercedes έτρεχε με διπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπτό όριο, καταδιωκώμενη από ορδές παπαράτσι, ενώ ο οδηγός Ενρί Πολ ήταν μεθυσμένος. Το αλκοόλ στο αίμα του ξεπερνούσε κατά τρεις φορές το επιτρεπτό όριο...

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share