Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Μια ανάσα από τον θάνατο: Η τελευταία ανατριχιαστική εικόνα της Αλίκης Βουγιουκλάκη λίγο πριν πεθάνει!

Σοκάρει!

26 Απριλίου 2019 08:35
Μια ανάσα από τον θάνατο: Η τελευταία ανατριχιαστική εικόνα της Αλίκης Βουγιουκλάκη λίγο πριν πεθάνει!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, πέθανε στις 23 Ιουλίου το 1996, ύστερα από δύο μήνες νοσηλείας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από καρκίνο στο συκώτι.

Ακολούθησε διήμερο λαϊκό προσκύνημα της σορού της στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών. Στις 24 Ιουλίου 1996, η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών και η ταφή της πραγματοποιήθηκε από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών δημοσία δαπάνη, παρουσία πολλών συναδέλφων της και πλήθους κόσμου. Ο θάνατος της θεωρήθηκε εθνικό πένθος.

Ωστόσο, εμείς θα σας παρουσιάσουμε ένα σπάνιο βίντεο της μεγάλης Αλίκης, το οποίο είναι από τις 16/5/1996, δηλαδή δύο μήνες πριν πεθάνει. Η ηθοποιός φανερά καταβεβλημένη,επιστρέφει από την Βοστώνη στην Ελλάδα. Στο βίντεο, η Αλίκη, ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την στήριξη και εξηγεί τι έκανε στη Βοστώνη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η εντυπωσιακή αλλαγή στον τάφο της, 23 χρόνια μετά!

Η εικόνα του τάφου της ηθοποιού, Αλίκης Βουγιουκλάκη, που άφησε το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση κάποια χρόνια πριν προκάλεσε θλίψη, οργή και στεναχώρια καθώς ήταν παραμελημένος.

«Θα ζούσε σήμερα η Αλίκη Βουγιουκλάκη αν…»: Ανατριχιαστική αποκάλυψη!

undefined

Άγρια χόρτα έβγαιναν από το χώμα, ξεραμένα τριαντάφυλλα και σπασμένα μάρμαρα παντού. Πριν από περίπου τρία χρόνια κυκλοφόρησε μάλιστα μια φωτογραφία όπου ένας άντρας κοιμόταν επάνω στο μνήμα της.

Αυτό ήταν το υπέρλαμπρο διαμέρισμα που διέμεναν Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ!

Οι σημερινές εικόνες δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτές τις εικόνες του παρελθόντος. Ο τάφος της πια είναι σουλουπωμένος. Η φωτογραφία της πεντακάθαρη, ξεραμένα χόρτα και μαραμένα τριαντάφυλλα δεν υπάρχουν πια.

undefined

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share