Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Στην δημοσιότητα και νέες φωτογραφίες της νεκρής Νταϊάνα, 22 χρόνια μετά το τροχαίο!

Εικόνες σοκ!

23 Απριλίου 2019 08:22
Φρίκη: Στην δημοσιότητα και νέες φωτογραφίες της νεκρής Νταϊάνα, 22 χρόνια μετά το τροχαίο!

Το 1997 η Πριγκίπισσα Νταϊάνα μαζί με τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο του Παρισιού.

Η πολυτελής λιμουζίνα τους συγκρούστηκε στον τοίχο μιας σήραγγας στην «πόλη του Φωτός» στις 31 Αυγούστου. Το ζευγάρι είχε φύγει από το ξενοδοχείο Ritz κακήν κακώς, μετά το ανελέητο κυνηγητό φωτορεπόρτερ με μηχανή.

Η Πριγκίπισσα δεν πέθανε ακαριαία, αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο La Pitie-Salpetriere βαρύτατα τραυματισμένη, ωστόσο εξέπνευσε τα ξημερώματα. Αρχικά, η φημολογία ήθελε τον μεθυσμένο σοφέρ τους να ευθύνεται για το σφοδρό ατύχημα, ωστόσο ο πατέρας του Dodi, Mohammed, δεν σταμάτησε ποτέ να υποστηρίζει ότι ο γιος του δολοφονήθηκε.

Σήμερα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα σοκαριστικό στιγμιότυπο από το ατύχημα, το οποίο απεικονίζει την Πριγκίπισσα σοβαρά τραυματισμένη μέσα στην άμορφη μάζα σιδερικών του αυτοκινήτου.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε το truthquake.com:

«Χτυπούσε τον Κάρολο στο κεφάλι μέχρι…»: Αποκάλυψη σοκ για την Νταϊάνα!

Ποιες οι απίστευτες αποκαλύψεις για τη Νταϊάνα και τον Κάρολο;

Μια ακόμα βιογραφία για τον πρίγκιπα Κάρολο που έρχεται να βάλει φωτιά στη βασιλική οικογένεια με αποκαλύψεις για τον γάμο του με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκιαγραφείται ως κρύος άνθρωπος στο νέο βιβλίο της Sally Bedell Smith «Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life».

Εξιστορεί τη ζωή του πρίγκιπα Καρόλου και κάνει ορισμένες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον μελλοντικό βασιλιά της Αγγλίας και το ειδύλλιό του με την τωρινή σύζυγό του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, τη σχέση με τους γονείς του και την καταδικασμένο γάμο του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Οι ισχυρισμοί για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι καθηλωτικοί.

Από την αρχή της σχέσης τους τον Ιούλιο του 1981 φαινόταν πως ήταν καταδικασμένη, με τον πρίγκιπα Κάρολο να είναι ερωτευμένος με την Καμίλα και ένα γράμμα από τον πατέρα του Φίλιππο να τον σπρώχνει να παντρευτεί την Νταϊάνα.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος τον πίεσε να την παντρευτεί ή να χωρίσουν επειδή την είχε εκθέσει μετά τις φήμες που γράφονταν στον Τύπο. Η Καμίλα στο μεταξύ δεν ήταν παρθένα, ενώ η Νταϊάνα πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας.

Η Pamela Hicks, παλιά οικογενειακή φίλη, δήλωσε πως ο πρίγκιπας Κάρολος «δεν ήταν ερωτευμένος, δεν ήταν έτοιμος… ψυχολογικά και εξέλαβε την επιστολή του πατέρα του ως bullying».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα αναφέρεται πως χλεύαζε τον πρίγκιπα Κάρολο κάθε φορά που μάλωναν στο Kensington Palace, λέγοντάς του, σύμφωνα με τη Smith, πως δεν θα γίνει ποτέ βασιλιάς.

Μάλιστα, όπως σημειώνει, η Νταϊάνα συνήθιζε να τον χτυπάει στο κεφάλι κάθε φορά που γονάτιζε για να προσευχηθεί λίγο πριν ξαπλώσουν και συνέχιζε να τον μαλώνει κατά τη διάρκεια των προσευχών του.

Είχε μάλιστα απομακρύνει τους περισσότερους φίλους του επειδή ήταν πεπεισμένη πως συνωμοτούσαν εναντίον της. Είναι προφανές πως η Καμίλα, που γνώρισε το 1972, ήταν η αληθινή αγάπη της ζωής του.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share