Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρένα Βλαχοπούλου: Το επτασφράγιστο μυστικό που πήρε στον τάφο της! Αποκαλύφθηκε 15 χρόνια μετά τον θάνατό της!

Για πρώτη φορά στο φως!

18 Απριλίου 2019 11:17
Ρένα Βλαχοπούλου: Το επτασφράγιστο μυστικό που πήρε στον τάφο της! Αποκαλύφθηκε 15 χρόνια μετά τον θάνατό της!

Η Ρένα Βλαχοπούλου, είχε το δικό της μυστικό και η αποκάλυψη έγινε 15 χρόνια μετά το θάνατό της!

Ένας από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, ο Δημήτρης Καλλιβωκάς, μίλησε στην “Espresso” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Ρένα Βλαχοπούλου, αλλά και στο μυστικό που την έκανε αγαπητή στον κόσμο!

Η Ρένα Βλαχοπούλου, όπως ανέφερε, του λείπει περισσότερο μιας και είχαν συνεργαστεί σε πέντε από τις πιο εμπορικές ταινίες της “Η Παριζιάνα”, “Μια Ελληνίδα στο χαρέμι”, “Μια τρελή τρελή σαραντάρα”, “Ρένα να η ευκαιρία” και “Ρένα τα ρέστα σου”.

“Ηταν σκέτη απόλαυση να δουλεύεις μαζί της, ήταν ένας χείμαρρος. Είχε έναν απίστευτο αυθορμητισμό. Δεν μπορούσες να την πιάσεις πουθενά! Η Ρένα για μένα ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός μαζί με τη Βάσω Μανωλίδου. Κάθε μέρα έκανε προσθήκες στη σκηνή. Την άλλη μέρα έκανε άλλα! Αυτό ήταν το μυστικό της, τα ζούσε όσα έκανε στη σκηνή!”.

Απίστευτη αποκάλυψη για τη Ρένα Βλαχοπούλου: Κατέρρευσε από το κλάμα μέσα στο καμαρίνι της

Άγνωστα γεγονότα από τη ζωή της Ρένας Βλαχοπούλου έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ένας από τα αδέλφια της, ο κύριος Σπύρος μίλησε για συνταρακτικά γεγονότα της ζωής τους και πώς η Ρένα τους βοήθησε.

«Στον πόλεμο περάσαμε μεγάλα δράματα. Έπεσε βόμβα στο σπίτι μας και έτσι σκοτώθηκαν οι γονείς μας. Το σπίτι διαλύθηκε μέχρι και το υπόγειο. Εγώ με τον αδελφό μου τον Μίμη βρισκόμασταν κάτω από ένα κρεβάτι. Θυμάμαι πυκνούς καπνούς μαζί με σκόνη από τα συντρίμμια να έχουν σκεπάσει τα πάντα. Κρατούσα τον αδελφό μου, που ήταν κουλουριασμένος ανάμεσα στα πόδια μου σαν φίδι.

Μετά από περίπου δύο ώρες που έπεσε η βόμβα αρχίσαμε να ψάχνουμε να βρούμε τι είχε συμβεί. Ήταν παντού σκοτάδι. Και εμείς τραυματισμένα ψάχναμε τους γονείς μας που είχαν ήδη σκοτωθεί. Κάποια στιγμή είδαμε λίγο φως και, όπως σερνόμουν εγώ πρώτος, εκείνος με κρατούσε από το πόδι, για να τον βγάλω έξω από όλη αυτή τη λαίλαπα. Τον πήρα αγκαλιά και μέσα στα συντρίμμια των δρόμων που είχε αφήσει η βόμβα ψάχναμε να βρούμε έναν δικό μας, ένα στήριγμα. Τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, τα τρία κορίτσια (Ρένα, Μαρίνα, Αννα), βρίσκονταν στην Αθήνα, ο μεγάλος μας αδελφός ήταν ναύτης. Και πηγαίναμε από ορφανοτροφείο σε ορφανοτροφείο μέχρι να δούμε πώς θα ζήσουμε».

Και συνέχισε συγκινημένος λέγοντας ότι η Ρένα είχε ήδη ξεκινήσει καριέρα στην Αθήνα και ήταν η μόνη τους σωτηρία.

«Για εμάς η Ρένα υπήρξε και μάνα και πατέρας μαζί. Εκείνη μας βοήθησε να ορθοποδήσουμε και να σπουδάσουμε».

Όσο για το πώς έμαθε η αείμνηστη ηθοποιός για τον χαμό των γονιών της είπε στην εφημερίδα espresso: «Βρισκόταν πάνω στη σκηνή του θεάτρου “Μακέδος”, στην οδό Θεμιστοκλέους της Αθήνας, όταν έμαθε το δυσάρεστο νέο. Όπως έπαιζε, κάποιος της φώναξε στα παρασκήνια για τον βομβαρδισμό και όσα ακολούθησαν. Αργότερα, εκείνη μου είπε ότι συνέχισε να παίζει στο έργο. Μόλις τελείωσε η παράσταση και χαιρέτησε το κοινό, μπήκε στο καμαρίνι της και κατέρρευσε από το κλάμα».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share