Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Δολοφονημένο βρέθηκε το παιδί της!

Αποκάλυψη σοκ!

16 Απριλίου 2019 13:27
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Δολοφονημένο βρέθηκε το παιδί της!

Είδηση σοκ: Δολοφονήθηκε η άγνωστη κόρη της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην Κρήτη! Η ανατριχιαστική αποκάλυψη!

Μια απίστευτη ιστορία που το Παλάτι του Buckingham προσπαθεί να κρατήσει κρυφή με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο…

Πριν λίγους μήνες το περιοδικό Globe είδε δημοσιοποιήσει την απίστευτη ιστορία της μυστικής κόρης που είχε αποκτήσει ο Κάρολος και η Νταϊάνα από… σπόντα. Της 34χρονης Sarah, η οποία ήταν η πρωτότοκη κόρη και δικαιωματική βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας. Μόνο που η Sarah… δολοφονήθηκε!

Όπως αναφέρει με νέο ρεπορτάζ το περιοδικό Globe, η Sarah Windsor βρέθηκε νεκρή στις 15 Μαΐου στην χώρα μας και στο νησί της Κρήτης. Λίγες μέρες αργότερα είχε προγραμματίσει να επισκεφτεί το Buckingham για να γνωρίσει την βασιλική οικογένεια για πρώτη φορά.

Το ρεπορτάζ όμως δεν τελειώνει εκεί με τις απίστευτες αποκαλύψεις. Σύμφωνα με αυτό, εντολή για την δολοφονία στις μυστικές υπηρεσίες έδωσε ο ίδιος ο Πρίγκιπας Κάρολος, ώστε η ιστορία της να μην βγει ποτέ στο φως της δημοσιότητας.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η εκρηκτική σχέση με την Βασίλισσα Ελισάβετ! - Άγνωστες ιστορίες από το παλάτι!

Στο φως της δημοσιότητας βγαίνουν άγνωστες ιστορίες από το παλάτι και την εκρηκτική σχέση της Πριγκίπισσας Νταϊάνα με την Βασίλισσα Ελισάβετ!

Πίνοντας μια κούπα τσάι με έναν παλιό της φίλο στο κάστρο των Γουίνδσορ, πριν λίγο καιρό η βασίλισσα Ελισάβετ μιλούσε για τα εγγόνια της και πόσο καλά τα έχουν καταφέρει.

Όταν η συζήτηση ήρθε στον Γουίλιαμ και τον Χάρι, η σιωπή κυρίευσε το χώρο και ένα πλατύ χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπό της. «Ισως, μετά από όλα αυτά, θα έπρεπε να ευχαριστήσω την Νταϊάνα», είπε.

Με αυτά τα λόγια και ύστερα από 20 χρόνια από το θάνατο της πριγκίπισσας και το φρικτό τροχαίο, η βασίλισσα Ελισάβετ άλλαξε τη στάση της απέναντι στην πρώην νύφη της...

Οταν η Νταϊάνα ακόμη ζούσε, η βασίλισσα πίστευε και έλεγε σε φίλους και γνωστούς ότι είναι ένα όμορφο, απροσάρμοστο κορίτσι το οποίο δεν έκανε τα πάντα για την οικογένειά της. «Δεν υπήρξε συμβατότητα μεταξύ τους. Αρχικά την συμπαθούσε αλλά στη συνέχεια δεν ένιωθε καν λύπη για εκείνη», λέει άνθρωπος του περιβάλλοντος της βασίλισσας.

Και κάπως έτσι, κανείς δεν πιστεύει ότι σήμερα η βασίλισσα, στα 90 της χρόνια σκέφτεται την Νταϊάνα με κάποιου είδους ευγνωμοσύνη. «Ποτέ δεν θα πει τώρα ότι η Νταϊάνα δεν πρόσφερε τα μέγιστα στην οικογένειά της. Τώρα διαπιστώνει την επίδραση που είχε η Lady D στον Γουίλιαμ και τον Χάρι μέσω του αντίκτυπου που έχουν τα δυο αυτά αγόρια στον απλό κόσμο. Οι πολίτες στα μάτια των δύο διαδόχων βλέπουν την Νταϊάνα. Αυτή την αίσθηση του χιούμορ, την άνεση και τη γλυκήτητα με το λαό».

Επίσης, λέει ο ίδιος άνθρωπος, η βασίλισσα φαίνεται να αλλάζει τώρα γνώμη για την Νταϊάνα, καθώς εξαιτίας της το μέλλον της μοναρχίας αφήνεται σε εξαιρετικά δημοφιλή χέρια. Εξαιτίας αυτής της γυναίκας που αγκάλιασε, σε εποχές που θεωρούνταν αδιανόητο, θύματα του Aids, το μέλλον της βρετανικής μοναρχίας είναι εντελώς διαφορετικό από ότι προβλεπόταν χρόνια πριν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λέγεται ότι όταν η Νταϊάνα ανακοίνωσε στην Ελισάβετ ότι θέλει να επισκεφθεί θύματα του Aids πιστεύοντας ότι έτσι θα βοηθήσει στο να συγκεντρωθούν χρήματα για την καταπολέμηση της αρρώστιας, η βασίλισσα φέρεται να της απάντησε: «Δεν μπορείς να κάνεις κάτι καλό;».

Προς τιμήν της η βασίλισσα Ελισάβετ έχει παραδεχθεί, έστω και ιδιωτικά, ότι η Νταϊάνα είχε δίκιο τότε καθώς και ότι τα τεράστια άλματα που έχουν γίνει στην καταπολέμηση του Aids οφείλονται εν πολλοίς στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα η οποία έστρεψε την προσοχή στον εν λόγω θανατηφόρο ιό και βοήθησε στην κατάρριψη των προκαταλήψεων γύρω από τους ασθενείς.

Το ευοίωνο μέλλον του οίκου οφείλεται στην Νταϊάνα

Για την Ελισάβετ, γράφει η Daily Mail ήταν σημαντική μεν η ευτυχία του γιου της, αλλά ήταν ακόμη πιο σημαντική η συνέχεια της δυναστείας των Γουίνδσορ.

Και αυτό που αναγνωρίζει σήμερα η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ότι παρά την πίκρα και τα δάκρυα επί Νταϊάνας και τους τριγμούς που προκλήθηκαν στη μοναρχία εξαιτίας της, η σημερινή και μελλοντική, όπως φαίνεται, ασφάλεια του οίκου οφείλεται ακριβώς στην κληρονομιά που άφησε η αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Αυτό το κορίτσι που κάποτε η βασίλισσα περιέγραφε ως «αρκετά τρελή»...

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share