Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκαριστική αποκάλυψη για την Νταϊάνα: Ο Κάρολος είχε σχέση με την... αδελφή της!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

15 Απριλίου 2019 08:23
Σοκαριστική αποκάλυψη για την Νταϊάνα: Ο Κάρολος είχε σχέση με την... αδελφή της!

Κρυφό δεσμό με την αδερφή της πριγκίπισσας Νταϊάνας είχε ο πρίγκιπας Κάρολος, την ίδια χρονιά λίγο πριν γνωρίσει την σύζυγό του.

Σε μια εποχή που ο πρίγκιπας της Ουαλίας αντιμετώπιζε μια συνεχώς αυξανόμενη πίεση προκειμένου να βρει μια σύζυγο για να νοικοκυρευτεί, ο Κάρολος φαίνεται πως είχε σχέση με την λαίδη Σάρα το 1977 – την ίδια χρονιά που γνώρισε την Νταϊάνα.

Η λαίδη Σάρα μάλιστα τον συνόδευσε στο πολυτελές χιονοδρομικό θέρετρο Klosters στην Ελβετία κατά τη διάρκεια της κρυφής σχέσης τους.

Η λαίδη Σάρα αρνήθηκε να παντρευτεί τον πρίγκιπα Κάρολο γιατί θα γινόταν βασιλιάς της Αγγλίας

Αν και είναι ελάχιστες οι λεπτομέρειες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, αυτό που είναι γνωστό είναι πως ο Κάρολος διέκοψε αυτή τη σχέση απότομα, με κάποιους να λένε πως αυτό συνέβη όταν την έπιασε να μιλά με έναν δημοσιογράφο στο θέρετρο.

Ο δημοσιογράφος της Mirror, Τζέιμς Γουίτακερ, ανέφερε στο δημοσίευμα: «Η Σάρα ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής για τον σύντροφό της και μου είπε ότι δεν θα παντρευόταν τον Κάρολο αν γινόταν βασιλιάς της Αγγλίας. Αυτό για μένα ήταν μια μεγάλη είδηση και η Σάρα φαινόταν ευχαριστημένη που ήμουν πρόθυμος να την μοιραστώ με τον κόσμο».

Η λαίδη Σάρα σύστησε τον πρίγκιπα κάρολο στην αδερφή της Νταϊάνα λίγους μήνες μετά το χωρισμό τους

Αλλά σύμφωνα με τον Γουίτακερ, όταν ο Κάρολος το έμαθε, της είπε «Μόλις έκανες κάτι απίστευτα ηλίθιο».

Η σχέση τους έλαβε τέλος, με τον Κάρολο να γνωρίζει την νεότερη δερφή της Σάρα, την Νταϊάνα μερικούς μήνες αργότερα.


Αλλά παρά τον χωρισμό και την κρυφή σχέση τους, η λαίδη Σάρα όχι μόνο έδωσε την ευλογία της στον Κάρολο και την Νταϊάνα για το γάμο τους, αλλά ήταν αυτή που κανόνισε το πρώτο τους ραντεβού, αναφέροντας μάλιστα σε συνέντευξή της στην Guardian αργότερα: «Εγώ τους σύστησα».

Οι δυο τους κατά τη διάρκεια της κρυφής σχέσης τους είχαν επισκεφθεί και ένα πολυτελές χιονοδρομικό θέρετρο στην Ελβετία

Τέσσερα χρόνια μετά, το 1981, η Νταϊάνα έγινε η πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο ενώ η λαίδη Σάρα παντρεύτηκε τον Νιλ ΜακΚορκοντέιλ.

Τέσσερα χρόνια μετά τη γνωρισμία τους, ο πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκε την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η κρυφή σχέση του Καρόλου με την λαίδη Σάρα προέκυψε την περίοδο που ο πρίγκιπας είχε πολλές σχέσεις και αντιμετώπιζε από την μητέρα του μια αυξανόμενη πίεση για να νοικοκυρευτεί. Μεταξύ των γυναικών που είχαν περάσει από το κρεβάτι του φημολογείται πως περιλαμβάνονται η λαίδη Άντζελα Κίτινγκ, η κόρη του ιδιωτικού γραμματέα του πρίγκιπα Φιλίππου, η Φιόνα Κοτρέλλ, που έχει ποζάρει για το ανδρικό περιοδικό Penthouse και η Σαμπρίνα Γκίνες , η εγγονή του Άρθουρ Γκίνες, η οποία είχε σχέση και με τους Μικ Τζάγκερ, Ροντ Στιούαρτ, Ντέιβιντ Μπάουι και Τζακ Νίκολσον.

Η Σαμπρίνα Γκίνες, υπήρξε μία από τις σχέσεις του πρίγκιπα Καρόλου

Νταϊάνα: Η παράνομη σχέση της ενώ ήταν παντρεμένη με τον Κάρολο! Με ποιον πασίγνωστη αθλητή;

Παράνομο δεσμό με την πριγκίπισσα Νταϊάνα ισχυρίζεται πως διατηρούσε ο Σέρβος τενίστας Slobodan Živojinović.

Ο Živojinović, μιλώντας σε σερβική εφημερίδα, υποστήριξε ότι η σχέση του με τη Νταϊάνα άρχισε στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν ήταν ακόμα παντρεμένη με τον πρίγκιπα Κάρολο.

«Ήταν μια υπέροχη γυναίκα. Μαζί της μπορούσα να μιλάω για τα πάντα, ακόμα και τα απλά πράγματα έμοιαζαν συναρπαστικά», είπε ο άσσος του τένις.

Σύμφωνα με τον Slobodan Živojinović, οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν τον είδε να παίζει στο Wimbledon. Έκτοτε ήρθαν πιο κοντά και συνέχισαν να βγαίνουν, την περίοδο που ο ίδιος ήταν αρραβωνιασμένος.

«Στην πρώτη μας συνομιλία με ρώτησε αν είμαι ο τενίστας με το πιο γρήγορο σερβίς, και είπα ''ναι''. Τότε με ρώτησε αν το σερβίς μου ήταν ακόμα δυνατό. Λίγο διάστημα αργότερα αρχίσαμε να βγαίνουμε», είπε ο Živojinović.

«Εγώ σκότωσα τη Νταϊάνα»: Αυτός είναι ο δολοφόνος της πριγκίπισσας! Όλη η αλήθεια

Σενάρια συνωμοσίας φουντώνουν για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ένας ετοιμοθάνατος, πρώην πράκτορας της Mi5 ισχυρίζεται πως είναι ο δολοφόνος της. Ο πρώην πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας βρίσκεται καθηλωμένος σε κρεβάτι κλινικής. Mια αποκάλυψη που έρχεται λίγο αργότερα μετά από εκείνη για την παράνομη σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Πρόκειται για τον Τζον Χόπκινς, 80 ετών, ο οποίος με τους ισχυρισμούς του «καίει» τα βασιλικά ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο πρώην πράκτορας των MI5 είναι πολύ άρρωστος. Οι γιατροί του δίνουν λίγες εβδομάδες ζωής. Λίγο πριν κλείσει τα μάτια του για πάντα, ο ίδιος πήρε την απόφαση να μιλήσει «για κάτι που το κρατούσα κρυφό εδώ και χρόνια» όπως λέει.

Ισχυρίζεται λοιπόν ότι, το 1997 ήταν αυτός που δολοφόνησε την Νταϊάνα, μία πληροφορία που δημοσιεύτηκε στην αμφιβόλου εγκυρότητας ηλεκτρονική ιστοσελίδα «YourNewsWire».

Ο Χόπκινς εκτιμά πως η Νταϊάνα έθετε σε κίνδυνο το βρετανικό Στέμμα: «Ήξερε πάρα πολλά μυστικά για τα Ανάκτορα. Είχε τεράστια μνησικακία και το αφεντικό μου είπε ότι έπρεπε να πεθάνει… και θα έπρεπε να το κάνω να φανεί σαν ατύχημα».

«Ποτέ δεν είχα σκοτώσει γυναίκα, και μάλιστα μία πριγκίπισσα, αλλά υπάκουσα στις εντολές. Το έκανα για τη βασίλισσα και τη χώρα» είπε σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Όπως ισχυρίζεται παράλληλα, μεταξύ των ετών 1973 και 1999, είχε διαπράξει 23 δολοφονίες για λογαριασμό της Mi5.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share