Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Τον πατέρα μου τον έχω...": Η εξομολόγηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για την διαθήκη του πατέρα του!

Για πρώτη φορά αποκαλύπτει!

9 Απριλίου 2019 11:22

Για την περιβόητη υπόθεση με την διαθήκη του πατέρα του και την απόφαση του Δημήτρη Παπαμιχαήλ να τον αποκληρώσει έχει μιλήσει στο παρελθόν ο γιος του, Γιάννης!

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη ανέφερε πως έχει συγχωρέσει τον πατέρα του ενώ άφησε να εννοηθεί πως ίσως η συγκεκριμένη διαθήκη που εμφανίστηκε δεν ήταν η πραγματική! "Με πήρε στον τάφο μαζί του": Η αντίδραση του Γιάννη Παπαμιχαήλ όταν έμαθε για την διαθήκη του πατέρα του, Δημήτρη!

Πως είναι η ζωή του μετά την περιπέτεια με τα ναρκωτικά και τον θάνατο των γονιών του! Αυτά και άλλα πολλά στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

"Δεν ξέρω αν η διαθήκη ήταν...": Η μεγάλη αποκάλυψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ!

Το σπίτι του άνοιξε για πρώτη φορά σε παλαιότερη εκπομπή του «Αλήθειες με την Ζήνα» ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε μία σπάνια συνέντευξή του...

Ο γιος της Αλίκης και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ μίλησε για τη ζωή του σήμερα, το ημερολόγιο που κυκλοφόρησε με αφορμή τα 20 χρόνια που συμπληρώνονται από το θάνατο της μητέρας του αλλά και για την διαθήκη του πατέρα του από την οποία τον είχε αποκληρώσει.

«Γίνονταν πράγματα και θάματα τότε, δηλαδή ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί δεν ξέρουμε αν ήταν και αυτή η διαθήκη. Τον έχω συγχωρέσει τον πατέρα μου, άλλωστε δεν του επιτέθηκα και ποτέ, θα μπορούσα κι εγώ με τον ίδιο τρόπο να πω … “ποιος μιλάει”, αλλά την έννοια πατέρας τη σεβάστηκα κι έκλεισε εκεί το θέμα για μένα. Προτίμησα να κοιτάω ταβάνι για ένα μήνα, παρά να επιτεθώ στον πατέρα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως «μετάνιωσα που πούλησα το εξοχικό της μητέρας μου» ενώ δεν δίστασε να απαντήσει εάν έχει εκμεταλλευτεί το όνομα που του άφησαν οι γονείς του.

«Όταν ένα παιδί ο πατέρας του έχει ένα εργοστάσιο, και “φεύγει” ο πατέρας του και παίρνει το εργοστάσιο, θα το κατηγορήσουμε γιατί εκμεταλλεύεται το εργοστάσιο που του άφησε ο πατέρας του; Δεν είναι το ίδιο πράγμα; Καλώς ή κακώς η μάνα μου είχε το όνομα, μου άφησε το όνομα. Από εκεί και πέρα εκμεταλλεύομαι το όνομα της, όχι σε σημείο που να βγουν και να λένε “να ζει από αυτό”, γιατί με ξέρετε πολύ καλά είμαι ένας άνθρωπος χαμηλού προφίλ…»

Δείτε όλα τα Retro θέματα στο Athensmagazine.gr!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share