Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η τρίτη διαθήκη του Δημήτρη Παπαμιχαήλ που δεν εμφανίστηκε ποτέ! Τι είχε αλλάξει σε σχέση με τον γιο του, Γιάννη;

Ανατροπή δεδομένων!

1 Απριλίου 2019 08:59
Η τρίτη διαθήκη του Δημήτρη Παπαμιχαήλ που δεν εμφανίστηκε ποτέ! Τι είχε αλλάξει σε σχέση με τον γιο του, Γιάννη;

Είναι ο άνθρωπος που έζησε και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις από τη ζωή του Δημήτρη Παπαμιχαήλ όπως κανείς άλλος.

Σήμερα ο επί χρόνια καλύτερός του φίλος σχεδόν αδερφός του, ο πιο έμπιστος και ο «άνθρωπος που του έκλεισε τα μάτια», ο Μιχάλης Βάλσαμος, λίγες μέρες πριν από την κατά μέτωπο δικαστική σύγκρουση της Νάντιας Μουρούζη και των νόμιμων κληρονόμων του αξέχαστου ηθοποιού μας μιλάει αποκλειστικά σε γνωστό περιοδικό για εκείνον και ρίχνει φως σε άγνωστες πτυχές της ζωής του. "Δεν ξέρω αν η διαθήκη ήταν...": Η μεγάλη αποκάλυψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ!

«Ήθελε να αλλάξει ο Δημήτρης τη διαθήκη και αυτά που έγραφε για το γιο του»!

Μοιραία φτάνουμε στο θέμα της αποκλήρωσης του γιου του Γιάννη και της δικαστικής διαμάχης της Νάντιας Μουρούζη κατά των νόμιμων κληρονόμων του. Σήμερα η Νάντια δηλώνει μέσω της δικηγόρου της ότι θα ήθελε να εξασφαλιστεί ο γιος του Δημήτρη, ενώ η ίδια δεν διεκδικεί τίποτε παραπέρα από τα προσωπικά αντικείμενά της, για τα οποία έγιναν ασφαλιστικά μέτρα.

Αυτό που έγραψε στη διαθήκη του για το γιο του οφείλεται εν μέρει στο παράπονό του αυτό;

«Δεν γνωρίζω, αλήθεια. Αυτό που ξέρω όμως και για πρώτη φορά το λέω είναι ότι είχε την πρόθεση να αλλάξει τη διαθήκη και όσα έγραφε σε αυτήν για τον Γιάννη. Πριν γίνει το κακό και φύγει μου είχε πει, επειδή και εγώ είμαι πατέρας και ο πιο καλός του φίλος, ότι ήθελε να μιλήσουμε μαζί γι αυτό το θέμα. Να πούμε κάτι πολύ σοβαρό. Πιστεύω λοιπόν ότι θα την άλλαζε. Γι αυτό άλλωστε έκανε και δεύτερη διαθήκη χωρίς αναφορές στο γιο του. Πιστεύω ότι ήθελε και ήταν έτοιμος να κάνει τρίτη διαθήκη. Ήταν ένα πείσμα της στιγμής. Ένας θυμός της στιγμής ήταν αυτά που έγραψε για τον Γιάννη. Ο Δημήτρης, άλλωστε, ήταν απόλυτος στις απόψεις του. Την επομένη το πρωί, όμως, το μετάνιωνε. Είχε καρδιά μικρού παιδιού».

«Δεν θέλω να πάρω θέση με τη μία ή την άλλη πλευρά. Εγώ λέω καλύτερα να τα βρούνε, να σταματήσει όλη αυτή η κακή και αρνητική δημοσιότητα, γιατί έτσι διασύρεται και προσβάλλεται η μνήμη του Δημήτρη. Ας τον αφήσουν αναπαυμένο και να θυμόμαστε μόνο τα καλά».

Διαβάστε περισσότερο Retromania στο Athensmagazine.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share