Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τζέσυ Παπουτσή: Η αποκάλυψη που συγκλονίζει μετά τον θάνατό της!

«Μετά την επέμβαση δεν...»!

30 Μαρτίου 2019 17:29
Τζέσυ Παπουτσή: Η αποκάλυψη που συγκλονίζει μετά τον θάνατό της!

Η αποκάλυψη που συγκλονίζει μετά τον θάνατό της Τζέσυ Παπουτσή!

Συγκλονίζει η αποκάλυψη που έγινε για τον θάνατο της ηθοποιού Τζέσυς Παπουτσή.

Ο Θάνος Καληώρας, ο οποίος υπήρξε ζευγάρι με την ηθοποιό και διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha, αποκάλυψε:

«Τον Απρίλιο αναγκαστήκαμε να πάμε στο νοσοκομείο και μαζί με τον Γιάννη και το παιδί δεν φύγαμε ποτέ από κοντά της. Ήμασταν εκεί μέχρι και την τελευταία ημέρα κοντά της. Είναι ένα γεγονός που κρατήθηκε μυστικό» ανέφερε στην αρχή ο ηθοποιός και συνέχισε: «Δεν είχε τελευταία λόγια. Δεν συνήλθε ποτέ. Μετά την επέμβαση που έγινε το πρώτο βράδυ και τις υπόλοιπες ημέρες, έπεσε σε κώμα για 2 – 2,5 μήνες. Ήταν πολύ άσχημα».

Πηγή: youweekly.gr

Σαν μεγάλη μαμά...."- Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Ρέππα για την Παπουτσή!

Θάνος Καληώρας: «Δεν προλάβαμε να αποχαιρετήσουμε την Τζέσυ»!

Μια αληθινά συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο Θάνος Καληώρας στο «happy day» και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Για πρώτη φορά μίλησε, για το πώς βίωσε το θάνατο της Τζέσυς Παπουτσή, της γυναίκας που ήτανε παντρεμένος μαζί της και είχε και ένα παιδί.

Η εξομολόγηση του αληθινή, για την πρώην σύζυγό του που έφυγε τόσο άδικα και τόσο νέα από την επάρατη νόσο, ήταν πραγματικά συγκλονιστική. Είπε μεταξύ άλλων, πως ότι βίωσε ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση με το γιο του, αλλά και το σύντροφο της Τζέσυ Παπουτσή, διότι δεν προλάβανε καν να την αποχαιρετήσουν.

Η ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή, μπήκε στο νοσοκομείο και όπως είπε ο Θάνος Καληώρας, έπεσε κατευθείαν σε κώμα, δεν έχει καμία επικοινωνία με το περιβάλλον. Σε αυτό το σημείο της συνέντευξης, ο Θάνος Καληώρας συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει την περιγραφή, όπως είπε άλλωστε και ο ίδιος, τον αιφνιδίασε η ερώτηση της Σταματίνας γιατί δεν είχε μιλήσει ποτέ για το θάνατο της πρώην συζύγου του.

Διαβάστε περισσότερα θέματα retro στο Athensmagazine.gr.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share