Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Για καλό και για κακό...": Η ανατριχιαστική προφητεία της Νταϊάνα 21 χρόνια μετά το τροχαίο!

Σοκαριστικό!

28 Μαρτίου 2019 07:55

Είκοσι ένα χρόνια έχουν συμπληρωθεί από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην Νταϊάνα και μια επιστολή-φωτιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας έρχεται στο φως για να ταράξει ξανά τα νερά στο Παλάτι. Πως ακριβώς πέθανε;

Το γράμμα της, που φέρεται να έγραψε προς τον μπάτλερ της, Paul Burrell, φέρνει στο φως ο βρετανικός Independent. Διαβάστε επίσης και την ανατριχιαστική αποκάλυψη για την αντίδραση του Κάρολου μετά το τροχαίο!

Το γράμμα που έμεινε στο σκοτάδι μέχρι και το 2003, τη χρονιά που ο έμπιστός της το συμπεριέλαβε στο βιβλίο του «A Royal Duty». Ο άνθρωπος της πριγκίπισσας διατείνεται στο βιβλίο του ότι, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα του είχε δώσει αυτό το γράμμα για να λειτουργήσει ως δικλείδα ασφαλείας της και μάλιστα, του αποκάλυψε πως σκόπευε να το δημοσιεύσει και τον παρότρυνε να το κρατήσει εκείνος «για καλό και για κακό».

Το σχέδιο του Πρίγκιπα Καρόλου

Δύο μήνες μετά από το διαζύγιό της με τον Πρίγκιπα Κάρολο το 1996, η Νταϊάνα -σύμφωνα με τα λεγόμενα του μπάτλερ- σχυρίστηκε στο γράμμα της ότι ο πρώην σύζυγός της είχε σχέδιο για «ένα ατύχημα στο αυτοκίνητό, πρόβλημα με τα φρένα και σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι».

Μία ανατριχιαστική προφητεία-καταγγελία, αφού λίγους μήνες μετά, τον Αύγουστο του 1997 κι ενώ βρισκόταν με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ στο πίσω κάθισμα της Μερσεντές που οδηγούσε ο σοφέρ του, τράκαραν στη 13η κολώνα του τούνελ Pont de l’Alma στο Παρίσι. Ο Ντόντι Αλ Φαγέντ και ο σοφέρ Ανρί Πολ πέθαναν στο σημείο του τροχαίου. Η Πριγκίπισσα και ο σωματοφύλακας του συντρόφου της τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Pitie-Salpetriere.

Η “προφητεία” της “τρομάζει” τον Κάρολο Πριγκίπισσας Νταϊάνα, δυστυχώς, έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα του δυστυχήματος. Οι γιατροί κατέβαλλαν προσπάθειες να την επαναφέρουν, αλλά ήταν άκαρπες και εκείνη εξέπνευσε. Ο μοναδικός επιζών του μοιραίου τροχαίου ήταν ο σωματοφύλακας του Ντόντι.

Οι γαλλικές Αρχές διέταξαν έρευνα. Δύο χρόνια μετά, το 1999, το πόρισμα έλεγε ότι ο σοφέρ είχε καταναλώσει ένα κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών και στο αίμα του ανιχνεύτηκε ποσότητα αλκοόλ 3 φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τη σύγκρουση με τη μεγάλη ταχύτητα που οδηγούσε.

Το ερωτικό τρίγωνο

Για αρκετά χρόνια τα πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο, είχαν ως πρωταγωνιστές την πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον πρίγκιπα Κάρολο και τη μετέπειτα σύζυγό του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να πυροδοτούνται φήμες για δολοφονία της.Ακόμα κι αν εκείνη είχε προχωρήσει την προσωπική της ζωή και είχε μία σχέση με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ, που φαινόταν σοβαρή και οι φωτογραφίες τους έκαναν τον γύρο του κόσμου, για τον κόσμο ο θάνατος της δεν ήταν τυχαίος.

Δείτε όλα τα Retro θέματα στο Athensmagazine.gr!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share