Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νταϊάνα: Σοκάρει η φωτογραφία με τη νεκρή πριγκίπισσα, λίγο μετά το τροχαίο!

Η φρικτή εικόνα που διέρρευσε!

14 Μαρτίου 2019 16:03
Νταϊάνα: Σοκάρει η φωτογραφία με τη νεκρή πριγκίπισσα, λίγο μετά το τροχαίο!

Το 1997 η Πριγκίπισσα Νταϊάνα μαζί με τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο του Παρισιού. Η πολυτελής λιμουζίνα τους συγκρούστηκε στον τοίχο μιας σήραγγας στην «πόλη του Φωτός» στις 31 Αυγούστου.

Το ζευγάρι είχε φύγει από το ξενοδοχείο Ritz κακήν κακώς, μετά το ανελέητο κυνηγητό φωτορεπόρτερ με μηχανή.

Σήμερα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας ένα σοκαριστικό στιγμιότυπο από το ατύχημα, το οποίο απεικονίζει την Πριγκίπισσα σοβαρά τραυματισμένη μέσα στην άμορφη μάζα σιδερικών του αυτοκινήτου. Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε το truthquake.com

Σαν δυό σταγόνες νερό: Αυτή είναι η πανέμορφη ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Μπορεί να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως η 27χρονη ανιψιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα, η Lady Kitty Spencer αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματά της και να συνεχίσει το φιλανθρωπικό της έργο.

Η ίδια αποφάσισε να δώσει την πρώτη της συνέντευξη για την ζωή της αλλά και για τις αναμνήσεις που έχει από την θεία της εντυπωσιάζοντας με την απλότητά της ακόμα και τη δημοσιογράφο που της πήρε τη συνέντευξη.

Η δημοσιογράφος που κάθισε απέναντί της κάνει λόγο για ένα ευγενικό κορίτσι, που κοκκινίζει όταν της επισημαίνει ότι μοιάζει με την Νταϊάνα. «Υποθέτω πως ο κόσμος θα προσπαθεί πάντα να κάνει συγκρίσεις. Αλλά Θεέ μου, αν πιστεύετε κάτι τέτοιο, τότε πραγματικά με κάνετε πολύ χαρούμενη!».

Η Kitty είναι 27 ετών και αντίθετα από την πριγκίπισσα Νταϊάνα, που στην ηλικία της ήταν παγκοσμίως γνωστή, εκείνη μέχρι στιγμής απολαμβάνει μία ζωή στην ανωνυμία.


Ήταν μόλις επτά ετών όταν σκοτώθηκε η πριγκίπισσα Νταΐάνα. «Από την θεία μου έχω λίγες αναμνήσεις, αλλά είναι πολύ ευτυχισμένες», τονίζει.


Σήμερα, η 27χρονη ξανθιά γαλανομάτα, μένει στην Αγγλία, σε ένα διαμέρισμα που έχει νοικιάσει, και συμμετέχει ενεργά σε φιλανθρωπίες, ενώ έχει δοθεί με πάθος στην φιλανθρωπική οργάνωση «Give Us Time», η οποία βρίσκει άτομα που θέλουν να δωρίσουν τα σπίτια τους για μια εβδομάδα, σε στρατιώτες που χρειάζονται ξεκούραση και θέλουν να επανενωθούν με τις οικογένειές τους.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share