Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φαίδων Γεωργίτσης: Σοκάρει η τελευταία του δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού!

Πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο αλλά νικήθηκε!

2 Μαρτίου 2019 11:47
Φαίδων Γεωργίτσης: Σοκάρει η τελευταία του δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού!

Σε πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός χώρος, λίγο μετά το άκουσμα της είδησης ότι ο ηθοποιός ο Φαίδων Γεωργίτσης, άφησε χθες την τελευταία του πνοή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ο ίδιος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αντιμετώπιζε με θάρρος και υπομονή το σοβαρό πρόβλημα υγείας που του είχε παρουσιαστεί, όμως τελικά έφυγε νικημένος.

Μέχρι να τον γονατίσει η αρρώστια του όμως, ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν παρών σε πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις!

Αξιοσημείωτο είναι το ότι τον Δεκέμβριο του 2017, είχε δώσει το παρόν στην παράσταση "Γοργόνες και μάγκες", μία ταινία που άφησε εποχή και στάθηκε η αφορμή για να μπει και εκείνος στο Πάνθεον των θρυλικών πρωταγωνιστών της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφία από τη βραδιά με τον Φαίδωνα Γεωργίτση να χαμογελά στον φωτογραφικό φακό, λίγο πριν το τέλος:

Φαίδων Γεωργίτσης: Η αποκάλυψη του για το χαστούκι στην Λάσκαρη στην ταινία “Οι θαλασσιές οι χάντρες”! "Ήταν αληθινό και η Ζωή..."

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε πριν μερικά χρόνια ο Φαίδων Γεωργίτσης στο περιοδικό Down Town!

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ταινία “Οι Θαλασσιές οι χάντρες” και μίλησε για το χαστούκι στην Ζωή Λάσκαρη.

«Το μουστάκι που είδατε στην ταινία ήταν ψεύτικο. Δεν έχω αφήσει ποτέ στη ζωή μου μουστάκι. Όσο για την περιβόητη σκηνή με το χαστούκι, γυρίστηκε μόνο μία φορά. Μία και καλή. Είχα εντολή από τον Δαλιανίδη το χαστούκι να είναι αληθινό.

Η Ζωή δεν το γνώριζε αυτό. Όταν ήρθε λοιπόν η ώρα της σκηνής και της έσκασα το χαστούκι, ξαφνιάστηκε. Τα έχασε. Αυτό ακριβώς το ξάφνιασμα ήθελε να αποτυπώσει ο Δαλιανίδης. Πριν προλάβει να αντιδράσει, μπήκε στη μέση εκείνος:

“Εγώ του είπα να σου δώσει αυτό το χαστούκι, σταμάτα. Συγχαρητήρια. Ήσουν εξαιρετική, καταπληκτική”. Τα άκουσε η Ζωή αυτά και όλα καλά», εξομολογήθηκε ο Φαίδων Γεωργίτσης και πραγματικά συγκλόνισε με τα όσα είπε.

Πηγή: youweekly.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share