Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020

"H Αλίκη ερωτοτροπούσε με...": Αποκάλυψη βόμβα για την Βουγιουκλάκη!

Για πρώτη φορά!

21 Ιανουαρίου 2019 16:17

Μετά από χρόνια και για πρώτη φορά έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Κωστής μιλώντας αναφέρθηκε τόσο στον χαρακτήρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη αλλά και στις Τζένης Καρέζη και αποκάλυψε πράγματα που δεν είχαν ειπωθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Η Αλίκη δεν είχε τέτοια, “ερωτοτροπούσε” με τους πάντες, με την καλή έννοια. Εγώ πέρασα υπέροχα μαζί της, ειδικά στο “Βίκτωρ Βικτώρια” της είχα κατεβάσει όλες τις συνταγές μαγειρικής που μπορεί να υπάρξουν. Η Αλίκη τότε ζούσε με ένα καρότο και την καρδιά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική απόφαση για τον Σκλαβενίτη!

"Εγώ δεν είχα και δεν έχω ποτέ πρόβλημα με τους πρωταγωνιστές. Η Αλίκη ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος, σκληρός, όσον αφορά το πόσο σκληρά δούλευε, όπως και η Τζένη Καρέζη. Ήταν δύο διαφορετικές γυναίκες. Η Αλίκη καθόταν και σε έκανε να την ερωτευτείς, ενώ η Καρέζη ήταν σαν κι εμένα περίπου, καθαρός, αυτός είμαι, άμα σου αρέσω. Ή σε πήγαινε ή δεν σε πήγαινε. Η Αλίκη δεν είχε τέτοια, “ερωτοτροπούσε” με τους πάντες, με την καλή έννοια. Εγώ πέρασα υπέροχα μαζί της, ειδικά στο “Βίκτωρ Βικτώρια” της είχα κατεβάσει όλες τις συνταγές μαγειρικής που μπορεί να υπάρξουν. Η Αλίκη τότε ζούσε με ένα καρότο και την καρδιά ενός μαρουλιού για να χωράει στα ρούχα της».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share