Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος πρόσφερε δωρεάν φάρμακα σε θύματα της τραγωδίας της "Θύρας 7"! (photos)

Πάνω απ' όλα άνθρωπος!

10 Ιουνίου 2018 15:00
Όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος πρόσφερε δωρεάν φάρμακα σε θύματα της τραγωδίας της

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν ξεχώρισε μόνο για όσα προσέφερε στον Παναθηναϊκό, αλλά και για την βοήθεια που έδινε απλόχερα στον οποιονδήποτε, ανεξαρτήτου οπαδικών προτιμήσεων.

Η απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου έχει σκορπίσει θλίψη, όχι μόνο στον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και σε οπαδούς των υπολοίπων ομάδων.

Ο κορυφαίος παράγοντας του ελληνικού αθλητισμού, που απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών, δεν ξεχώρισε μόνο για την δράση του στο αγωνιστικο κομμάτι.

Ο πρώην πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ και του «πράσινου» συλλόγου ήταν εκεί για όσους τον είχαν ανάγκη και προσέφερε την βοήθειά του χωρίς να ζητά ανταλλάγματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συντετριμμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο θάνατος που τον τσάκισε!

Με ανιδιοτέλεια και αγνότητα που σπάνιζε και σπανίζει, ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν είχε διστάσει να βοηθήσει κόσμο και από το... αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό του Ολυμπιακού.

Σε συνέντευξη του στο «ΦΩΣ» το 1997 είχε αποκαλύψει πως ήταν στο πλευρό του τρομπετίστα των Πειραιωτών «Αττίλιο», ο οποίος αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Επίσης, ήταν από εκείνους που έτρεξαν στο «Τζάνειο» νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονταν άνθρωποι από την τραγωδία της Θύρας 7 (08/02/81), για να προσφέρει φάρμακα, αλλά και λεφτά στις οικογένειες.

Δείτε τα σχετικά αποκόμματα των εφημερίδων της εποχής

Πηγή: gazzetta.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share