Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Flashback: Όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου παντρεύτηκε πριν από 14 χρόνια τον Κώστα Πηλαδάκη!

Σπάνιες φωτογραφίες από το γάμο τους!

1 Ιουνίου 2018 19:50
Flashback: Όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου παντρεύτηκε πριν από 14 χρόνια τον Κώστα Πηλαδάκη!

Πόσο έχει αλλάξει από τότε η παρουσιάστρια του Survivor Panorama;

Mπορεί πλέον να είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της σόουμπιζ και να την βλέπουμε στο Survivor Panorama, όμως την Ντορέττα Παπαδημητρίου την γνωρίσαμε, για πρώτη φορά την ημέρα του γάμου της.

Το 2004, παντρεύτηκε τον κατά 13 χρόνια μεγαλύτερό της, επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη και ο γάμος τους ήταν πρώτη είδηση σε όλα τα κοσμικά γεγονότα της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ζάκυνθο: «Άξιος και μπράβο», «είμαστε μαζί σου» φώναζαν στον 26χρονο πατροκτόνο! (Video)

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο πολύ καλός φίλος του γαμπρού Αντώνης Ρέμος και το «άγνωστο», μέχρι τότε, κορίτσι (είχε μόλις μία συμμετοχή στο τότε σήριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Κλείσε τα μάτια) με τα ξανθά μαλλιά, αθλήτρια του στίβου, έγινε εξώφυλλο σε όλα τα κοσμικά περιοδικά!

Ο γάμος της, κράτησε μέχρι τον Φεβρουάριο του 2011 και η απόφαση για τον χωρισμό τους, επτά χρόνια μετά τον γάμο τους και έξι χρόνια μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου τους, ήταν πια επίσημη. Το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι αποτελεί παρελθόν αλλά παραμένουν πολύ καλοί φίλοι και χαίρονται αναμφισβήτητα τους δύο υπέροχους γιούς τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση - σοκ της κυβέρνησης: Τι θα συμβαίνει για κάθε αγορά πάνω από 200 ευρώ;

Και μπορεί σήμερα να έχουν αλλάξει πολλά αλλά ο χρόνος είναι ξεκάθαρα σύμμαχος της παρουσιάστριας! Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε:

Πηγή: youweekly.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share