Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020

Το έγκλημα που έκανε το Hollywood να τρέμει! Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες (photos)

20 Νοεμβρίου 2017 10:51
Το έγκλημα που έκανε το Hollywood να τρέμει! Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες (photos)

To πρωί της 10ης Αυγούστου του 1969, η καθαρίστρια της έπαυλης του Ρομάν Πολάνσκι, καλεί την αστυνομία και σε λίγα λεπτά, δεκάδες περιπολικά αποκλείουν την περιοχή απαγορεύοντας την είσοδο σε όλους. Μετά από λίγες ώρες, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, το αγριότερο έγκλημα στο Hollywood.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δεν μπορούν να περιγράψουν αυτό που είδαν οι αρχές μόλις έφθασαν στο τόπο του εγκλήματος. Ένας άντρας πυροβολημένος στο αμάξι έξω από το σπίτι, 3 πτώματα πνιγμένα μέσα στο ίδιο τους το αίμα, με αμέτρητες μαχαιριές στο στήθος και στο λαιμό. Δύο φέρουν και πληγές στο πρόσωπο, γεγονός που δείχνει ότι βασανίστηκαν πριν δολοφονηθούν. Η Sharon Tate κρεμασμένη στις σκάλες του σπιτιού και μαχαιρωμένη 16 φορές στη κοιλιά. Το σπίτι θυμίζει πεδίο μάχης.

Η αστυνομία με τη σύμφωνη γνώμη του Ρομάν Πολάνσκι, δημοσιοποιούν τις φωτογραφίες από τα θύματα, με σκοπό να μιλήσει όποιος γνωρίζει κάτι. Τις πρώτες ημέρες δεν υπάρχει καμία πληροφορία. Στην εξώπορτα του σπιτιού οι δολοφόνοι έγραψαν τη λέξη γουρούνι με το αίμα της Sharon Tate. Αυτό οδηγεί της αρχές στο κοντινό περιβάλλον της νεαρής ηθοποιού. Κανένα αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα μέτρα ανακούφισης ανακοίνωσε η κυβέρνηση: Τι αποζημίωση θα πάρουν τα θύματα από την κακοκαιρία;

Ένα δαχτυλικό αποτύπωμα, και κάποιες φήμες οδηγούν στην διελεύκανση του εγκλήματος. Οι δολοφόνοι είναι μέλη μιας αίρεσης με αρχηγό τον Charles Manson, οι οποίοι ήταν ένα μίγμα χίπιδων, χρηστών ναρκωτικών, που πίστευαν ότι θα αλλάξουν τον κόσμο μόνο αν τον σοκάρουν. Αρχικός στόχος ήταν οι Beatles, αλλά δεν μπορούσαν να τους προσεγγίσουν και για αυτό διαλέξαν τον Ρομάν Πολάνσκι. Συλλαμβάνονται οι δράστες, ομολογούν και δηλώνουν πλήρη υποταγή στον αρχηγό τους. Οδηγούνται στη φυλακή, μαζί τους και ο Charles Manson, που κρίθηκε άκρως επικίνδυνος και ηθικός αυτουργός του εγκλήματος, αφού αυτός έδωσε την τελική εντολή.

Στη δίκη δεν απολογείται, αντιθέτως καλεί τους πιστούς του να ξεσηκωθούν και να δολοφονήσουν και άλλους. Η όψη του και μόνο προκαλεί τρόμο, το μίσος και η παράνοια καθρεπτίζονται στο βλέμμα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος για τον Μάρκο Σεφερλή!

Ο αντίκτυπος στο Hollywood ήταν τόσο μεγάλος, που όλοι οι σταρ της εποχής προσέλαβαν σωματοφύλακες εγκατέστησαν συστήματα ασφαλείας στα σπίτια τους. Ήταν η εποχή που σηκώθηκαν τόσο ψηλοί τοίχοι στις επαύλεις του Hollywood, υπό το φόβο νέων επιθέσεων.

Πηγή: e-radio.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share