Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το πανέμορφο μοντέλο της δεκαετίας του 90 που χάθηκε στον πυρετό της δόξας... (εικόνες - video)

12 Ιουλίου 2017 23:00
Το πανέμορφο μοντέλο της δεκαετίας του 90 που χάθηκε στον πυρετό της δόξας... (εικόνες - video)

Η Κάρεν Μούλντερ, ήταν ένα τα δυνατά top model της δεκαετίας του ’90. Είχε πλούτη, δόξα, τα καλύτερα ρούχα διάσημων σχεδιαστών, διάσημους φίλους και εραστές και ένα πρόσωπο που σαν μαγνήτης τράβαγε τα βλέμματα όλων. Η ζωή της όμως είχε τραγική κατάληξη και αυτό οφείλεται στην εμμονή της να κάνει όσο πιο πολλές πλαστικές επεμβάσεις για να κρατηθεί όμορφη, ακόμη και στα γεράματα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζουν όλα στην εκπομπή της Μενεγάκη: Ποιος συνεργάτης την εγκαταλείπει μετά από 16 χρόνια;

Ήταν η ματαιοδοξία που την οδήγησε στην εμμονή της αυτή ή απλά το κατεστημένο του χώρου το μόντελιγκ, που θέλει τους ανθρώπους του να είναι μένουν για πάντα λαμπεροί και νέοι; Το 2009, η εμμονή της αυτή την οδήγησε στο κρατητήριο. Είχε συλληφθεί στο Παρίσι, έπειτα από καταγγελίες πλαστικού χειρουργού ότι την παρενοχλούσε και την απειλούσε με καθημερινά τηλεφωνήματα καθώς δεν της έκανε τις επεμβάσεις που επιθυμούσε. Μάλιστα, η γιατρός ήταν και φίλη της.

Εκτός από την ψύχωση της με τις πλαστικές, έχει ιστορικό αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς αλλά και εθισμού στα ναρκωτικά. Είχε παντρευτεί τον Jean Yves Lefur- τότε αρραβωνιαστικό και της Στεφανί του Μονακό. Η βαριά της κατάθλιψη και η ανορεξία επακόλουθο αυτής, την οδήγησαν στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

Τη χρονιά του 2001, είχε βγει σε πολλές εκπομπές, και είχε δηλώσει πως είχε πέσει θύμα βιασμού από γνωστές προσωπικότητες της Γαλλίας, από τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, ακόμα και από τον πατέρα της. Τότε ήταν που έπαθε νευρικό κλονισμό, πράγμα που την οδήγησε εσώκλειστη σε ψυχιατρική κλινική, σχεδόν για ένα χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοφία Αλιμπέρτη: Η νέα ζωή στην Πάρο

Το Δεκέμβριο του 2002 έπεσε σε κώμα λόγω υπερβολικής λήψης υπνωτικών φαρμάκων. Κατάφερε να επιστρέψει τότε ξανά στην πασαρέλα για κάποιες επιδείξεις, χωρίς όμως να μπορεί να ισορροπήσει μεταξύ πραγματικότητας και φανταστικού.

Το καλοκαίρι του 2012, εθεάθη να κάνει διακοπές στη Μύκονο, με κάτι περίεργα σημάδια στο πρόσωπό της. Ήταν τα σημάδια από τις αμέτρητες πλαστικές, που το έκαναν να μοιάζει με κέρινο ομοίωμα.

πηγή:womantoc.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share