Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρόσγουελ: Η ανεξιχνίαστη υπόθεση της πτώσης του UFO και τα πτώματα των εξωγήινων!

7 Ιουλίου 2017 15:40
Ρόσγουελ: Η ανεξιχνίαστη υπόθεση της πτώσης του UFO και τα πτώματα των εξωγήινων!

Η υπαρξη ή όχι εξωγήινων είναι ένα θέμα που απασχολεί την ανθρωπότητα από την στιγμή που αποδείχτηκε ότι ο πλανήτης μας ανήκει σε ένα άπειρο σύμπαν. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως θα πρέπει να υπάρχουν και αυτό είναι το λογικό. Γιατί είναι σχεδόν αδύνατο σε ένα αχανές σύμπαν να είμαστε μόνοι μας. Εκτός από σχεδόν αδύνατο, θα ήταν και εντελώς εγωιστικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το άγριο κράξιμο στο Αγγελόπουλο για την σχέση του με τη θρησκεία - «Του σφυρίξανε να κάνει το σταυρό του στην Ελλάδα!» (Video)

Λιγότεροι βέβαια είναι αυτοί που πιστεύουν πως οι εξωγηίνοι έχουν ήδη έρθει στον πλανήτη μας. Πώς με την προηγμένη τους τεχνολογία έχουν εμφανιστεί με τα UFO τους για να συλλέξουν πληροφορίες για τον πλανήτη, ή ότι άλλο θα ήθελαν. Κάτι τέτοιο λοιπόν είδαν και στην περίφημη συντριβή στο Ρόσγουελ, στις 7 ιουλίου του 1947. Ένα αστραφτερό αντικείμενο συνετρίβη στην έρημο του New Mexico, με το περιστατικό να μένει στην ιστορία ως «υπόθεση Ρόσγουελ».

Την επόμενη μέρα, η RAAF (Roswell Army Air Field) ανακοίνωσε, όλως περιέργως, λες και ήθελε να σπείρει τον πανικό, πως ανέκτησε τα συντρίμμια ενός ιπτάμενου δίσκου. Τα ΜΜΕ των ΗΠΑ αφήνιασαν, μετατρέποντας σε αληθινό κάθε φανταστικό σενάριο που τους ήρθε στο μυαλό. Με αυτόν τον τρόπο, το συμβάν στο Ρόσγουελ έγινε ίσως η πιο διάσημη περίπτωση με UFO στην ιστορία της γης.

Ο διοικητής της Eighth Air Force διέψευσε την ύπαρξη ιπτάμενου δίσκου και έκανε λόγο για ένα απόρρητο και σημαντικότατο μετεωρολογικό μπαλόνι.

Η ιστορία δεν ξεχάστηκε από τους εξωγηινομανείς και τους συνομωσιολόγους. Όμως το ευρύ κοινό την άφησε πίσω του. Κι αυτό μέχρι το 1978, όταν ένας άντρας ειδικός στα UFO, ο Stanton Friedman, πήρε συνένταυξη από τον τότε Ταγματάρχη Jesse Marcel, που είχε πάρει μέρος στην ανάκτηση των συντριμμιών του ιπτάμενου αντικειμένου. O Marcel εκτός των άλλων, είπε πως η αμερικανική κυβέρνηση συγκάλυψε την ανάκτηση ενός εξωγήινου σκάφους. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα, με τους Αμερικανούςνα ξεκινούν πάλι τα σενάρια.

Για κάποιον λόγο, οι Αμερικανοί είναι πολύ εύπιστοι με πράγματα που αφορούν εξωγήινους. Ο Orson Welles παίζοντας ένα θεατρικο στο ραδιόφωνο το 1938, έκανε περισσότερο από 1 εκατομμυριο κόσμο να πιστέψει πως η Γη δέχεται πραγματικά επίθεση από αρειανούς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι συμβαίνει με την Ειρήνη Κολιδά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο; - Η κοινή έξοδος, οι φωτογραφίες και το φλερτ!

Το Γραφείο της Γραμματείας της πολεμικής Αεροπορίας αναγκάστηκε να κάνει εσωτερική έρευνα, που κράτησε 19 χρόνια. Το 1995, η πρωτη έκθεση έδειξε πως επρόκειτο πιθανώς για τα συντρίμμια ενός top secret κυβερνητικού προγράμματος με το όνομα Project Mogul.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share