Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Έφυγαν" νωρίς: Διάσημοι Έλληνες που πέθαναν απρόσμενα και σε νεαρή ηλικία!

29 Μαΐου 2017 08:10

Όταν ένας διάσημος ηθοποιός, τραγουδιστής ή άλλος αγαπημένος καλλιτέχνης φεύγει από τη ζωή, ιδιαίτερα εάν ο θάνατος είναι ξαφνικός και βίαιος και δεν προέρχεται από μακροχρόνια ασθένεια, οι αντιδράσεις του κόσμου είναι ιδιαίτερα έντονες και εκφράζονται πολύ ανοιχτά.

Κάποιοι αρκετά νέοι, κάποιοι λιγότερο, αλλά νωρίς και αναπάντεχα. Τα περιστατικά τους απασχόλησαν την κοινή γνώμη και πρόλαβαν να αφήσουν το στίγμα τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα - 29 Μαΐου 1453: Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης! Η Πόλη πέφτει στα χέρια των Οθωμανών Τούρκων! (video)

Παρόμοια με τον Παντελίδη σε αυτοκινητικό δυστύχημα σκοτώθηκαν και οι ηθοποιοί Τόμας Πρωτόπαπας και Κωνσταντίνος Παπαχρόνης. Επίσης, σε τροχαίο οδηγώντας τη μηχανή του «έφυγε» και ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργος Λουκανίδης, σε νεαρή ηλικία.

Ωστόσο, ο θάνατος που συγκλόνισε το πανελλήνιο ήταν η άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, που βρέθηκε μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά του. Το ίδιο σοκαριστικές ήταν και οι αυτοκτονίες των ηθοποιών Δημήτρη Βογιατζή και Ελευθερίας Βιδάκη.

Εντελώς ξαφνικά έφυγαν από τη ζωή και το μοντέλο και ηθοποιός Γιάννα Χατζημιχάλη στα 29 της χρόνια, «χτυπημένη» από τον καρκίνο, ο Βλάσσης Μπονάτσος που πέθανε από ανακοπή και ο γνωστός ηθοποιός Μινάς Χατζησάββας, ο οποίος είχε προβλήματα υγείας που ούτε ο ίδιος γνώριζε.





Τόμας Πρωτόπαπας



Κωνσταντίνος Παπαχρόνης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!


Νίκος Σεργιανόπουλος

Γιώργος Λουκανίδης


Ελευθερία Βιδάκη

Γιάννα Χατζημιχάλη


Βλάσσης Μπονάτσος


Δημήτρης Βογιατζής

Γεωργία Αποστόλου

Άννα Πολλάτου

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share