Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Beyaz: Αυτό είναι το νέο, best seller γλυκό της... Νάνσυς που δύσκολα θα του αντισταθείς!

Εκεί που δίνουν ραντεβού οι λάτρεις του γλυκού!

11 Ιουνίου 2019 09:30
Beyaz: Αυτό είναι το νέο, best seller γλυκό της... Νάνσυς που δύσκολα θα του αντισταθείς!

Από την Τίτη Βελοπούλου

Φωτό: Τίτη Βελοπούλου

Το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυς είναι το γλυκοπωλείο που δεν χρειάζεται πλέον ιδιαίτερες συστάσεις! Το έχουν αγαπήσει ντόπιοι και επισκέπτες κι αυτό είναι φανερό σε καθημερινή βάση καθώς τα τραπεζάκια του στην πλατεία του Ψυρρή δεν μένουν ούτε λεπτό άδεια από την ώρα που ανοίγει, ενώ οι ουρές που δημιουργεί προκαλούν κυκλοφοριακό κομφούζιο...

Επίσης γνωστό είναι το γεγονός ότι όλα τα γλυκά και οι ονομασίες τους κρύβουν πίσω μια ξεχωριστή ιστορία... Όπως άλλωστε και το ολοκαίνουριο γλυκό που μας σύστησε πριν λίγους μήνες η αγαπημένη μας Νάνσυ και το εμπνεύστηκε με σκοπό να γιορτάσουν τα τέταρτα γενέθλια του μαγαζιού! Το όνομά αυτού Beyaz (σημαίνει στα τούρκικα τα λευκά τυριά) και πρόκειται για ένα πολίτικο cheesecake που σερβίρεται με blueberries και raspberries ή ιδανικά αυτή την εποχή με φρέσκες φράουλες!
Οι θαμώνες του Σερμπετόσπιτου το έχουν ήδη ξεχωρίσει και έτσι δεν βγαίνει από τις βιτρίνες του γλυκοπωλείου κατέχοντας επάξια μια θέση δίπλα στα best sellers!
Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ήδη, αξίζει πραγματικά γιατί είναι ένα δροσερό, ελαφρύ και ντελικάτο γλυκό που σου αφήνει μια υπέροχη επίγευση!

Αν πάλι είστε φανατικοί της σοκολάτας, πιστέψτε με θα βρείτε όλες τις αγαπημένες προτάσεις στις πιο πληθωρικές εκδοχές τους!

Στο Σερμπετόσπιτο μας καλωσορίζουν πάντα με ένα γλυκάκι-κέρασμα!

Tip: Η φιλοξενία της Νάνσυς και του Σεραφείμ είναι δεδομένη, μόνο που τώρα εκτός από τις κλασικές καραμέλες που μας προσφέρουν απλόχερα, στην είσοδο μας περιμένει καθημερινά και γλυκάκι κέρασμα!

Πουράκια γεμισμένα με πραλίνα για τους λάτρεις του είδους

Για όλη τη φιλοσοφία του Σερμπετόσπιτου της Νάνσυς διαβάστε εδώ

Info
Καθημερινά από τις 09:00

Πλ. Ηρώων 1 & Καραϊσκάκη, Ψυρρή, Τ. 210 3211323, www.nancysweethome.gr

fb
 

Ζαχαροπλαστεία

Ροή ειδήσεων

Share