Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το αγαπημένο ρακάδικο-οινομαγειρείο με την παρεΐστικη ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας που θα σας «ταξιδέψει» μέχρι την Κρήτη!

Φυσικά και είναι η Κρήτη!

28 Ιουνίου 2018 11:46
Το αγαπημένο ρακάδικο-οινομαγειρείο με την παρεΐστικη ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας που θα σας «ταξιδέψει» μέχρι την Κρήτη!

Με πατροπαράδοτες συνταγές από την Σητεία, ο κ. Χρήστος και η κ. Κατερίνα σας υποδέχονται στην Κρήτη, το αγαπημένο ρακάδικο-οινομαγειρείο με την παρεΐστικη ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας για τους εντός και εκτός συνόρων λάτρεις της αυθεντικής κρητικής κουζίνας.

Η mouth to mouth φήμη του περιλαμβάνει και τουρίστες που επιστρέφουν κάθε χρόνο ή προτείνουν την Κρήτη σε συμπατριώτες τους.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι κριτικοί γεύσης που το επισκέπτονται και φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στην κουζίνα βρίσκουμε την κ. Κατερίνα, η οποία μεταχειρίζεται διαλεχτές Κρητικές πρώτες ύλες και επιμελείται προσωπικά τα γλυκά που σερβίρονται στο τέλος.

Το μενού και τα πιάτα ημέρας ανανεώνονται συνεχώς με την κορτεζίνα, πικάντικα χοιρινά παϊδάκια να αποτελεί το new entry που αποκτάει φανατικούς θαυμαστές.

Πρόσφατα προστέθηκε και η σαλάτα με μελιτζάνα και μυρωδικά ενώ κλασικές αξίες του μαγαζιού αποτελούν ο γεμιστός γαύρος και οι γόπες με ανισμαρί. Κάθε γεύμα κλείνει με κερασμένο κόκκινο χωνευτικό κρασί που φτιάχνεται με συνταγή έκπληξη.

Δευτέρα - Σάββατο 12:00-00:00.

Βερανζέρου 5, Πλατεία Κάνιγγος, Τ. 210 3826998

 

Παραδοσιακή Ελληνική Κουζίνα

Ροή ειδήσεων

Share