Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το Κολωνάκι έχει την... "Kavatza" του για ποιοτικό & φθηνό φαγητό!

5 Νοεμβρίου 2012
Το Κολωνάκι έχει την...

Για τρίτη χρονιά, το καλό και οικονομικό φαγητό συνεχίζει να έχει την "Kavatza" του.

Στο χαλαρό στέκι του Κολωνακίου, που φέτος σας υποδέχεται ανανεωμένο, η σπιτική κουζίνα, την οποία επιμελείται ο Σωτήρης Παξιμαδάς και η φιλική εξυπηρέτηση έχουν την τιμητική τους.

Στην "Kavatza" θα γευθείτε σπιτικές νοστιμιές από μαγειρευτά, ψητά και υπέροχα ορεκτικά, που διαφοροποιούνται κάθε μέρα.

Ξεκινήστε με δροσερές, φρέσκες σαλάτες και ορεκτικά, όπως μελιτζανοσαλάτα, τυροκαυτερή, φάβα, πλιγούρι, ρεβυθοσαλάτα, καροτοσαλάτα, κόκκινο λάχανο και βραστά χορταρικά ή φτιάξτε τη δική σας φρέσκια σαλάτα επιλέγοντας από το salad bar.

Στη συνέχεια δοκιμάστε μοσχαράκι κατσαρόλας με φέτα, σπανακόρυζο, σουτζουκάκια, κοτόπουλο ρολό, αρνάκι στο φούρνο, κοκκινιστό, κόκορα παστιτσάδα, μελιτζάνες ιμάμ, σούπες, χοιρινό με σέλινο, παστίτσιο, μουσακά, όσπρια και πολλές ακόμα νοστιμιές!

Συνοδέψτε το γεύμα ή το δείπνο σας με φρέσκο ζυμωτό ψωμί, που καθημερινά έρχεται από τη Χαλκίδα, χύμα κρασί ή τσίπουρο (προσεκτικά επιλεγμένα), ελληνική μπύρα και ελληνικά αναψυκτικά.

Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς, η σπιτική κρεμ καραμελέ, οι καλοτηγανισμένοι λουκουμάδες και η υπέροχη σοκολατόπιτα θα σας "γλυκάνουν" με τον καλύτερο τρόπο.

Η πραγματική "γλύκα" όμως έρχεται με τον λογαριασμό, αφού με το πολύ 15 ευρώ απολαμβάνει κανείς ένα πλήρες γεύμα με ορεκτικά, κυρίως πιάτο, κρασί και γλυκό!

Στην "Kavatza" θα βρείτε αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα, αλλά δεν θα βρείτε ποτέ τα ίδια πιάτα, παρά μόνο ό,τι βρίσκει φρέσκο ο μάγειρας στην αγορά και σε τιμές πραγματικό "αντίδοτο" στην κρίση!

Για διάλειμμα από τη δουλειά, για μια χαλαρή έξοδο ή ακόμα και για παραγγελία στο σπίτι ή στο γραφείο, ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα, η οποία ανανεώνεται καθημερινά, ή ρωτήστε τι μαγείρεψε ο chef !

Ιnfo

Kavatza, Σπευσίππου 30, Κολωνάκι, τηλ. 210 7213 117, www.kavatza.info

Aνοιχτά καθημερινά από τις 12.00, Κυρ. μεσημέρι

Τιμή: €15

 

Παραδοσιακή Ελληνική Κουζίνα

Ροή ειδήσεων

Share