Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

50 % έκπτωση στις μπύρες, 20% στα πιάτα, champions league βραδιές και... απεριόριστα BBQ ribs στο Beer Academy Αγ. Παρασκευής!

8 Δεκεμβρίου 2011
50 % έκπτωση στις μπύρες, 20% στα πιάτα, champions league βραδιές και... απεριόριστα BBQ ribs στο Beer Academy Αγ. Παρασκευής!

Ο νέος σεφ Αλέξανδρος Πανόπουλος και ο καινούργιος sous chef Δημήτρης Γραμμόζης επανεξέτασαν το all time classic menu του Beer Academy δίνοντας μια πιο νεανική αλλά πληθωρική μάτια σε πιάτα ήδη αγαπημένα! Ταυτόχρονα πρόσθεσαν και κάποια πιο casual snacks, όπως το ζουμερό burger, το hot dog και το απαραίτητο για μεσημεριανό break club sandwich.

Δευτέρα έως Πέμπτη Happyhour 18.00-20.00

50 % έκπτωση σε όλες τις βαρελίσιες μπύρες πλην την Guinness, συν 20% έκπτωση σε όλα τα πιάτα! Επιλέξτε την μπυροποικιλία που είναι ιδανική για τους λάτρεις της μπύρας, το φημισμένο κότσι για 2 που σερβίρεται με πατατούλες της γιαγιάς και σπιτικό ξυνολάχανο, το ζουμερό burger και το σνίτσελ με κρούστα τριμμένης παρμεζάνας.

Τρίτη και Τετάρτη ChampionsNight για τους φανατικούς ποδοσφαιρόφιλους.

Απολαύστε με τους φίλους σας τα πιο επίμαχα ματς στις οργανωμένες ποδοσφαιρικές βραδιές του BeerAcademy Αγίας Παρασκευής με έκπτωση 50% στις μπύρες. Συνδυάστε τις με chicken basket, hotdog, burger ή το παραδοσιακό γερμανικό leberkaese σε niceprices.

Κυριακή AllUcanEAT

Αυτά τα πιάτα δεν έχουν stop! Κάθε Κυριακή μπορείτε να φάτε όση ποσότητα θέλετε επιλέγοντας μεταξύ chicken basket ή τρυφερών barbeque ribs μόνο με 14,90Ε. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται και μια βαρελίσια μπύρα δωρεάν.

 

Μπυραρίες

Ροή ειδήσεων

Share