Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σαν από ταινία του '50: Αυτό το μεζεδοπωλείο στο Κερατσίνι θα σε ταξιδέψει σε μία άλλη εποχή! (Photos)

23 Μαΐου 2017 18:54
Σαν από ταινία του '50: Αυτό το μεζεδοπωλείο στο Κερατσίνι θα σε ταξιδέψει σε μία άλλη εποχή! (Photos)

Είναι ωραίο να έχεις ένα στέκι. Ένα μαγαζί που να σε πείθει να γυρίζεις ξανά και ξανά σε αυτό. Οπως το Χρησιμοπωλείον στο Κερατσίνι που αυτοαποκαλείται Καφενείον και είναι σαν να έχει βγει από ελληνική ταινία του ’50.

Ένα πετρόχτιστο κτίσμα του 1936, στην Τσαλδάρη, που μοιάζει σαν να ‘χει βγει από ελληνική ταινία, αλλά με χρώμα. Χρώμα στην πόρτα, τα παντζούρια, τα τραπεζάκια του, χρώμα στη διάθεσή σου που αλλάζει με το που μπαίνεις μέσα. Χώρος μαγικός, διακοσμημένος με μεράκι. Ατμόσφαιρα που δεν υπάρχει, μοναδικά αυθεντική!


Με καφέδες εξαιρετικούς, από παραδοσιακό ελληνικό μέχρι υπέροχο cappuccino με πλούσια κρέμα, σε τιμές που δύσκολα πιστεύεις.

Αν, όμως, θες να τσιμπήσεις κάτι, «χρησιμεύει» και σαν μεζεδοπωλείον. Με ποικιλίες & μεζεδάκια ιδανικά ταιριαστά για να συνοδέψουν ρακόμελα & ουζάκια! Και σε τιμές που δύσκολα τις λες γιατί κανείς δε θα σε πιστεύει γιατί εδώ τα κέρματα έχουν αξία.


Μέρα-μεσημέρι και μοιάζει αναπάντεχη ευκαιρία για καλοπέραση, κάθε μέρα. Το βράδυ, πολύ ανεβασμένες διαθέσεις! Όλο το μαγαζί, μια παρέα. Μουσική, από ελαφρά και έντεχνα λαϊκή μέχρι απόλυτα λαϊκή σε άπταιστα ελληνικά, σχεδόν πάντα!

Και εξυπηρέτηση που θυμίζει σπιτική φιλοξενία. Έτσι έχει γίνει το Χρησιμοπωλείον στέκι. Ακόμα και για εκείνον που το Κερατσίνι του πέφτει μακριά για να γυρίζει εδώ ξανά και ξανά. Κι όμως γυρίζει! Για απορίες ζητήστε τον Μάκη.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΩΛΕΙΟΝ
Ωράριο λειτουργίας: 9:00 – 1:30
Διεύθ.: Π. Τσαλδάρη 53, 187 57, Κερατσίνι
Τηλ.: 210 4010824 (κρατήσεις δε γίνονται)


Πηγή: iefimerida

 

Ροή ειδήσεων

Share