Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η «βασίλισσα» Λευκή Τρούφα έφτασε στο Sale & Pepe!

7 Δεκεμβρίου 2013
Η «βασίλισσα» Λευκή Τρούφα έφτασε στο Sale & Pepe!

Λίγο πριν μπούμε στο λαμπερό και εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων το SALE & PEPE έχει την τιμή να υποδεχτεί την αυτού μεγαλειότης «βασίλισσα» Λευκή και Μαύρη Τρούφα. Η πρώτη άφιξη του διαμαντιού της Ιταλικής γης είναι γεγονός και έρχεται για να απογειώσει τα μοναδικά πιάτα που ετοίμασε η ομάδα του Ivan Ottaviani για τους λάτρεις των γεύσεων υψηλών αξιώσεων.

Menu Il Tartufo Bianco e Nero Regalo di Natale
Το μενού που έχει γίνει πλέον παράδοση, καθώς το SALE & PEPE έχει ταυτιστεί με το σπάνιο και εκλεπτυσμένης γεύσης αυτό προϊόν, περιλαμβάνει έξοχους συνδυασμούς συστατικών με στόχο να αναδείξουν το φίνο άρωμα και την μεστή γεύση της Λευκής και Μαύρης Τρούφας.

Για αρχή παραδοθείτε στην απόλαυση ενός Ζωμού Φασιανού με Amarone, Royale, αυγά Barzotte στον ατμό και μαύρη τρούφα συνεχίστε με Αυγό μάτι με λευκή τρούφα και σοταρισμένο σπανάκι, αφήστε τη μοναδική γεύση ενός Ριζότο Carnaroli με κολοκύθα, λευκά μανιτάρια και λευκή τρούφα ή Ravioli πράσινα γεμιστά με φασιανό, ραγού από volaille και μαύρη τρούφα να σας συνεπάρει. Το Classiche Scaloppine από μοσχαράκι γάλακτος με κρασί Marsala, λευκή τρούφα και πουρέ πατάτας αρωματισμένο με γλυκό σκόρδο θα σας εκστασιάσει. Τέλος το Ζεστό Pecorino από την Τοσκάνη με μαύρη τρούφα και μάλι τρούφας ή Creme Mascarpone με λευκή τρούφα και Armagnac Saint Cristeau 1972 θα αφήσει στον ουρανίσκο σας τη θεσπέσια γεύση της «βασίλισσας». Το μενού στοιχίζει €69/άτομο και προσφέρεται καθημερινά.

Η πολυετής εμπειρία του SALE & PEPE στη διάδοση της κουζίνας της Βορείου Ιταλίας έχει κερδίσει τις καρδιές και του πιο απαιτητικού γευσιγνωστικού κοινού στην Αθήνα και τη Μύκονο. Και αυτό τον χειμώνα αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του Ivan Ottaviani που φροντίζει για την εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών των πιάτων και για το ζεστό, φιλόξενο κλίμα στην κομψή σάλα του SALE & PEPE.


Info

Αριστίππου 34, Κολωνάκι, τηλ. 210 7234102


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ροή ειδήσεων

Share