Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Food Mafia: "Μαφιόζικο" και άκρως απολαυστικό... χτύπημα στη Γλυφάδα!

25 Ιουλίου 2013
Food Mafia:

Είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα πιο πολυσυζητημένα εστιατόρια των νοτίων προαστίων και μάλιστα... πολύ πριν ανοίξει!

Όχι άδικα πάντως καθώς ο Ηλίας Σκουλάς έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό concept όπου ο καθένας θα μπορεί να γευθεί αυθεντικές γεύσεις της μοντέρνας διεθνούς κουζίνας, με πιάτα από κάθε γωνιά του πλανήτη. Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον που σε παραπέμπει στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1950 λοιπόν, μπορείς να δοκιμάσεις ξεχωριστές σπεσιαλιτέ, πολλές εκ των οποίων δε φανταζόσουν καν πως υπήρχαν!

Βιετναμέζικα ωμά spring rolls, σαλιγκάρια φιλέτο, burger με 5 διαφορετικά είδη κιμάδων -που για πρώτη φορά έρχεται στην Ευρώπη-, χοιρινό από το Γιουκατάν ψημένο σε φύλλο μπανάνας, κοτόπουλο momofuku είναι μόνο μερικές από τις γευστικές εκπλήξεις που θα βρεις εδώ και σίγουρα θα σου εξάψουν τη γαστριμαργική φαντασία. Όλα τα κρέατα μάλιστα ψήνονται σε ξυλόφουρνο.

Ακόμη, μπορείς να πιεις και το cocktail σου από την εξαιρετική λίστα που έχουν δημιουργήσει οι διακεκριμένοι mixologists του Food Mafia, με συνοδεία fingerfood αποκλειστικά δημιουργημένη γι αυτό! Και δεν υπάρχει καταλληλότερος χώρος από την μεγάλη κλασική και "βαριά" μπάρα.

ΥΓ: Φρόντισε να ενημερωθείς κάθε φορά για το μενού ημέρας.

ΥΓ1: Μεταξύ 13.00 - 18.00 υπάρχει snack n' lunch menu με "φαγητό διαλείμματος" από όλο τον κόσμο, όπως croque madame από το Παρίσι, empanadas με τόνο από το Μπουένος Άιρες, sloppy joe από την Αβάνα και αρκετά ακόμη.

ΥΓ2: Άκρως ενδιαφέρουσα και η λίστα κρασιών που διαθέτει από Έλληνες παραγωγούς μέχρι εναλλακτικές ετικέτες του εξωτερικού και αποστάγματα. Αν πάλι δεν είσαι φίλος του κρασιού εδώ θα βρεις και ελληνικές μπύρες από μικρές ζυθοποιίες

*** To Food Mafia ξεκινά τα... χτυπήματά του από 5 Αυγούστου.

Από τον Μπάμπη Δούκα ([email protected])

Info

Καθημερινά από τις 11.00/ κουζίνα έως τη 01.00

Τιμή: €20-25 / cocktails €6-10

Λαοδίκης & Φιλικής Εταιρείας 10, Πλ. Εσπερίδων, Γλυφάδα, τηλ. 210 8942177

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ροή ειδήσεων

Share