Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

«Εν'deli - τόπων γεύσεις»: Ένα ξεχωριστό delicatessen στο Μαρούσι!

2 Φεβρουαρίου 2014
«Εν'deli - τόπων γεύσεις»: Ένα ξεχωριστό delicatessen στο Μαρούσι!

Τοποθετημένο στο κέντρο της αγοράς του Αμαρουσίου, επί της οδού Βασ. Σοφίας στον αριθμό 52, το «Εν'deli - τόπων γεύσεις» , όπως είναι το πλήρες όνομά του, συνδυάζει ένα σύγχρονο και μοντέρνο delicatessen διατηρώντας ωστόσο τη ζεστασιά ενός κλασσικού, τυπικού παντοπωλείου χάρη στα αγνά, παραδοσιακά προϊόντα του αλλά και το φιλόξενο και εξυπηρετικό προσωπικό του.

Ο Αράμ Μπατανιάν και η Σύλβια Μπαδελιάν, έμπειροι στο είδος τους και με τις κατάλληλες γνώσεις αλλά και την αγάπη τους, κατάφεραν να δώσουν τη δική τους προσωπική ταυτότητα σ' ένα κατάστημα πρωτότυπο για τα δεδομένα της περιοχής του.

Ο Αράμ Μπατανιάν είναι συνιδιοκτήτης της επώνυμης εταιρίας αλλαντικών ΑΡ-ΚΑΣ και γόνος της πρώτης οικογενείας που έφερε ανατολίτικα προϊόντα (παστουρμά, σουτζούκι, καβουρμά, πηχτή, λουκάνικα) στην Ελλάδα το 1922 από τη Καισάρεια ενώ η Σύλβια Μπαδελιάν, πεπειραμένη διακοσμήτρια εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, κατάφερε με τη σειρά της να μετατρέψει ένα παλιό τυροκομείο σ' ένα μοντέρνο και ζεστό delicatessen.

Στο «Εν'deli - τόπων γεύσεις» μπορεί κανείς να βρει παραδοσιακά Ελληνικά τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα από διάφορες περιοχές της χώρας όπως η Τρίπολη (παραγωγής του καταστήματος), η Νάξος, η Αμφιλοχία, η Κρήτη και η Κεφαλλονιά καθώς και εκλεπτυσμένα προϊόντα εισαγωγής για τους λάτρεις των μοναδικών gourmet γεύσεων.

Το κατάστημα εκτός από τυροκομικά προϊόντα, διαθέτει μοναδικά σε γεύση αλλαντικά παραγωγής της εταιρίας ΑΡ-ΚΑΣ, ζυμαρικά, όσπρια και ρύζια (τυποποιημένα και χύμα), ποικιλία ελιών, γλυκά και μαρμελάδες, συνοδευτικές σαλάτες και σάλτσες και διάφορα αλίπαστα. Αξίζει σαφώς να αναφερθεί πως το κατάστημα διαθέτει ειδικό τμήμα για Γιαπωνέζικα και Κινέζικα προϊόντα, προϊόντα Βιολογικής παραγωγής (κατεψυγμένα λαχανικά, μπιφτέκια, δημητριακά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά κ.α.) καθώς και παραδοσιακά, διάσημα Αρμενικά εδέσματα όπως το λαχματζούν, το μαντί, το ιτσλί κιοφτέ και το χαλέπι.

Ιnfo

Βασ. Σοφίας 52, Μαρούσι, τηλ. 210 8027058

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Delicatessen

Ροή ειδήσεων

Share