Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑ: Όλα στην… ε-deli- α! Στην Βούλα θα βρεις ένα από τα καλύτερα delicatessen της πόλης!

5 Ιουλίου 2014
ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑ: Όλα στην… ε-deli- α! Στην Βούλα θα βρεις ένα από τα καλύτερα delicatessen της πόλης!

Με «ρίζες» στην παράδοση, σύγχρονες αντιλήψεις στο χώρο της γεύσης και πρωτίστως το βλέμμα στο μέλλον, μια ξεχωριστή επιχείρηση, η «Ηπειρώτισσα», σε καλωσορίζει εδώ και 35 χρόνια στην περιοχή της Βούλας!

«You desire, we deliver» είναι το μότο της πολύ επιτυχημένης οικογενειακής επιχείρησης που από το 1978 είναι συνώνυμο της ποιότητας και της εξυπηρέτησης στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων, και όχι άδικα, αφού καταφέρνει και «παντρεύει» πολλά ποιοτικά και απολαυστικά concepts, γεγονός που την καθιστά... unique.

Πλέον, περνώντας στα χέρια της δεύτερης γενιάς, η «Ηπειρώτισσα» έχει εξελιχθεί σε ένα high end shop in shop, συνδυάζοντας ιδανικά το γαλλικό ζαχαροπλαστείο «J' Adore», το φούρνο «La Boulangerie», το θαυμάσιο «Spoon Catering» και το «Market» με εκλεκτά προϊόντα από όλο τον κόσμο, που πολύ σπάνια συναντάς στη χώρα μας. Στο «J' Adore», λοιπόν, θα βρεις γλυκές προτάσεις που απλά θα... λατρέψεις. Ευφάνταστα γλυκίσματα, φτιαγμένα με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά «κοσμούν» καθημερινά τις προθήκες του καταστήματος και σε οδηγούν σε ξεχωριστά απολαυστικά μονοπάτια - η gourmet γαλλική patisserie στην καλύτερη εκδοχή της, υπό την καθοδήγηση πάντα του chef patissier Stefen Suvee.

Συνεχίζοντας την «περιήγησή» σου στην «Ηπειρώτισσα» θα βρεθείς στο «La Boulangerie». Ένας κοσμοπολίτικος φούρνος με τεράστια ποικιλία αρτοσκευασμάτων, όπου οι μυστικές συνταγές της παράδοσης συναντούν τις σύγχρονες τάσεις, είναι έτοιμος να σε υποδεχτεί και να ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία αφού διαθέτει ακόμα και γρήγορα deli γεύματα. Το παζλ της «Ηπειρώτισσας» συμπληρώνουν το «Market» και το «Delicatessen» όπου θα βρεις προϊόντα με άποψη και αισθητική, κυρίως από Αμερική, Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία αλλά και άλλες γωνιές του κόσμου, που καλύπτουν κάθε γούστο, ανάγκη και προτίμηση, καθώς και το «Spoon Catering» που προετοιμάζει αγαπημένες αλλά και πιο εκλεπτυσμένες σπεσιαλιτέ για να τις... τιμήσεις στο χώρο σου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται στα εργαστήρια της «Ηπειρώτισσας», με πολύ μεράκι και ασφαλώς αυθημερόν.

Info

Ανοιχτά καθημερινά από τις 07.00.
Λεωφ. Βάρης 32, Βούλα, τηλ. 210 8996454, www.ipirotissa.gr

 

Delicatessen

Ροή ειδήσεων

Share