Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Loukumami: Ποιες νέες λαχταριστές εκπληξεις μας περιμένουν στην Πανεπιστημίου;;;

8 Φεβρουαρίου 2014
Loukumami: Ποιες νέες λαχταριστές εκπληξεις μας περιμένουν στην Πανεπιστημίου;;;

Street food λουκουμάδες?
Το γνωστό πλέον σε όλους Loukumami στο κέντρο της Αθήνας, αφού κατάφερε να μας ξανασυστήσει τους ελληνικούς παραδοσιακούς λουκουμάδες, να μας κάνει να ξετρελαθούμε με τα τραγανά ισπανικά churro και να αγαπήσουμε τα αφράτα γαλλικά beignet στον μοντέρνο και χαρούμενο χώρο του, τώρα μας προτρέπει να πάρουμε τους λουκουμάδες στο χέρι, στις υπέροχες ειδικές συσκευασίες του και να τους απολαύσουμε ως μια εμπειρία street food ενώ κάνουμε τη βόλτα μας.
Και τα τρία είδη λουκουμάδων τρώγονται σαν γλυκό σνακ όποια ώρα, όπου και αν βρίσκεστε.


Λουκουμάδες, beignets, churros delivery? Σε λίγα λεπτά στο γραφείο ή στο σπίτι.
Το Loukumami, μας έχει και άλλη μια γλυκιά «έκπληξη». Ξεκίνησε delivery στο κέντρο της Αθήνας για τους τυχερούς που μένουν ή εργάζονται κοντά του.
Γιατί τι περισσότερο μπορεί να σε κάνει να χαμογελάσεις από μια απογευματινή λαχτάρα για γεμιστά μπαστουνάκια churros με σοκολάτα καραμέλας και θρυμματισμένους ξηρούς καρπούς στην πόρτα σου?
Τώρα με την υπηρεσία delivery όλες οι λιχουδιές του Loukumami θα βρίσκονται κοντά σας.
Μπορείτε να συνδυάσετε τους λουκουμάδες, τα churros και τα beignets με ποικιλία από φρέσκιες σπιτικές κρέμες και ζεστά σπιτικά dip σοκολάτας, γλυκά του κουταλιού, ξηρούς καρπούς ψιλοκομμένους στο χέρι,
τραγανές πέρλες Caramelia κ.α.
Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται καθημερινά στο «Atelier» του Loukumami με φρέσκα υλικά, γνήσιες σοκολάτες και πρώτες ύλες υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών χωρίς προσθήκη συντηρητικών.


Μοναδική σοκολάτα ρόφημα με μέλι?
Μην ξεχάσετε να ζητήσετε το «Signature» ρόφημα σοκολάτας... by Loukumami, αποτελεί έναν ακόμα λόγο για να επισκέπτεσθε ξανά και ξανά το Loukumami: τρία διαφορετικά είδη γνήσιας λιωμένης σοκολάτας Valhrona που σε συνδυασμό με ελληνικό μέλι, κανέλα, βανίλια και απαλές νότες μπαχαρικών δημιουργούν ένα απολαυστικό μοναδικό ρόφημα.
Συνδυάστε τη με τα Ισπανικά Churro.


Info

Info: Πανεπιστημίου 44, 106 79, Αθήνα, τηλ: 210 3389733
Κάθε μέρα ανοικτά 07:00 - 21:00, Κυριακή κλειστά.


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share