Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Troufa: Το ξεχωριστό... chocolate bar της πόλης!

3 Δεκεμβρίου 2014
Troufa: Το ξεχωριστό... chocolate bar της πόλης!

Δεν είναι ένα κλασικό ζαχαροπλαστείο, ούτε ένα απλώς μοντέρνο chocolate bar, κι αυτό πίστεψέ με γίνεται αντιληπτό από την πρώτη στιγμή!

Διασχίζοντας την πόρτα του Τroufa θα διαπιστώσεις αμέσως πως έχει εφεύρει τον τρόπο να ιντριγκάρει όλες τις αισθήσεις σου, με πρώτη απ' όλες την όσφρηση! Η ευωδιά από το φρέσκο βούτυρο, τη λιωμένη σοκολάτα και τους ξηρούς καρπούς έρχεται να σε καλωσορίσει σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής που διαφέρει αισθητά από ό,τι έχεις συνηθίσει μέχρι σήμερα! Τα ράφια με τα τρουφάκια και οι βιτρίνες με τις σοκολατένιες λιχουδιές μοιάζουν με προθήκες κοσμηματοπωλείου βάζοντας σε πειρασμό να τα αγγίξεις για να πάρεις μια γεύση από την εκλεκτή και φίνα υφή τους!

Μα το πιο ιδιαίτερο σ' το άφησα για το τέλος: Η καινοτόμα ιδέα πίσω από τη δημιουργία της Troufa είναι το open εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, στο οποίο μπορείς να ικανοποιήσεις και την όρασή σου χαζεύοντας τους chefs την ώρα που δημιουργούν μικρά έργα Τέχνης! Άλλωστε αυτό ήταν και το όραμα του ιδιοκτήτη, να καταφέρει να συνεπάρει όλο σου το «είναι» με μόνο μία ολιστική εμπειρία!

Info

Χαριλάου Τρικούπη 146, Νέα Ερυθραία, Τηλ. 210 8000950


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share