Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

TOTAL GUIDE: Εορταστικά μενού... πολλών αστέρων στα εστιατόρια της πόλης!

27 Δεκεμβρίου 2013
TOTAL GUIDE: Εορταστικά μενού... πολλών αστέρων στα εστιατόρια της πόλης!

Με αρκετές και πραγματικά απολαυστικές προτάσεις υποδέχονται και αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια της πόλης! Εμείς επιλέξαμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές και σου τις παρουσιάζουμε!


CASH
Το υπέρκομψο bar restaurant της Κηφισιάς δεν θα μπορούσε να προσφέρει ανάλογες του ύφους του προτάσεις και για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού. (Δηληγιάννη 54, Κηφισιά, τηλ. 212 1004772)

KOOL LIFE
O chef Λευτέρης Λαζάρου έχει επιμεληθεί ένα ιδιαίτερο μενού στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Life Gallery, που περιλαμβάνει πολλές και άκρως γευστικές προτάσεις. (Λεωφόρος Θησέως 103, τηλ. 210 6260400)

ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ
Μοναδική ποιότητα, εξαιρετικό service και ευχάριστο περιβάλλον είναι τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν το Εν Ελλάδι ιδανικό προορισμό γεύσης στα βόρεια προάστια. Σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο, που παραπέμπει σε μοντέρνα ταβέρνα, το Εν Ελλάδι σε υποδέχεται και τις ημέρες των εορτών με ειδικά διαμορφωμένο μενού. (Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Κηφισιά, τηλ. 210 8074416)

FUGA
Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο fuga. Απολαύστε τις ομορφότερες ημέρες του χρόνου με θέα όλη την Αθήνα και δοκιμάστε το εορταστικό μενού που προτείνει η ομάδα του fuga για το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι δύο ωραιότερες ημέρες του χρόνου πλησιάζουν και αξίζει να τις αποχαιρετήσουμε με ιδιαίτερες γεύσεις. (Κόκκαλη & Βασ. Σοφίας, Μέγαρο Μουσικής, τηλ. 210 7242979)

NEW TASTE
Το εστιατόριο NEW TASTE, στο ξενοδοχείο NEW HOTEL, προσφέρει τις πιο εκλεκτές γευστικές επιλογές, για ιδιαίτερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, στο μοναδικό κοσμοπολίτικο περιβάλλον του. Ο chef του εστιατορίου Steven Frost έχει επιμεληθεί συναρπαστικές γευστικές δημιουργίες, «πειράζοντας» τη μεσογειακή κουζίνα, με τις πιο προσεγμένες πρώτες ύλες. (Νew Ηotel, Φιλελλήνων 16, Σύνταγμα, τηλ. 210 3273000)

SEMIRAMIS RESTAURANT
Το Semiramis Restaurant γιορτάζει και φέτος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με πρωτότυπες γεύσεις και την πιο ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Φέτος τις γιορτές, ο chef του εστιατορίου Παναγιώτης Τσιριώτης δημιουργεί ιδιαίτερα menu για τις ημέρες των γιορτών για μικρούς και μεγάλους. Τις Παραμονές αλλά και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Semiramis Restaurant υποδέχεται το κοινό με γευστικές προτάσεις! Επιπλέον, το καθιερωμένο πλέον πρωινό για την πρώτη μέρα του έτους είναι και αυτή τη χρονιά πλούσιο και απολαυστικό για όσους επιλέξουν το ευφάνταστο, δημιουργικό περιβάλλον του Semiramis ! (Χαριλάου Τρικούπη 48, Ξενοδοχείο Semiramis, Κεφαλάρι, Κηφισιά, τηλ. 210 6284500)

ΟΜΙΚΡΟΝ
Στον ατμοσφαιρικό χώρο του εστιατορίου που αγκαλιάζουν τα δύο μεγάλα τζάκια του, σας ταξιδεύουν σε ένα άλλο επίπεδο γαστριμαργικής χριστουγεννιάτικης εμπειρίας. Ο chef Σάββας Κοντούδης & η ομάδα του εστιατορίου, επέλεξαν για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς ξεχωριστά εποχικά μενού, με απολαυστικούς συνδυασμούς που φιλοδοξούν να αιχμαλωτίσουν τη γεύση. (Δρόσου 1 και Αίγλης 29, Κηφισιά, τηλ. 210 6202475)

ΜΕΑΤ ΗΟUSE
Την παραμονή των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς το Meat House σας περιμένει στο ζεστό και φιλικό χώρο του για να σας ευχηθεί «Υγεία & Ευτυχία» αλλά και να σας προσφέρει τις εξαίσιες γιορτινές γεύσεις του, υπό τους ήχους ζωντανής Ελληνικής μουσικής! (Ελευθερίου Βενιζέλου 57, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9328638)

BOTRINI'S
Και φέτος, το Botrini's restaurant, το βραβευμένο με 2 χρυσούς σκούφους εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Αθήνα, σας περιμένει για να γιορτάσετε την παραμονή των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς! Ευχηθείτε στους δικούς σας ανθρώπους με μια διαφορετική γαστρονομική διάθεση μέσα από τα εορταστικά menu του Botrini's restaurant τα οποία υπογραμμίζουν την υψηλή τεχνική του δημιουργού τους - του Έκτορα Μποτρίνι! (Β. Γεωργίου Β' 24Β, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6857323)

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ
Εμπνευσμένους, γιορτινούς συνδυασμούς γεύσεων & μελωδίες πιάνου με τραγούδι θα απολαύσετε αν επιλέξετε το εστιατόριο Ορίζοντες Λυκαβηττού κάθε Παρασκευή & Σάββατο του Δεκέμβρη. Για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς, οι ταλαντούχοι chef μας Σάββας Κοντούδης & Γιώργος Ζευγολατάκος δημιούργησαν τα πιο εύγεστα χριστουγεννιάτικα εδέσματα, που θα τα «τιμήσετε» απολαμβάνοντας την καλύτερη θέα της πόλης ! (Λόφος Λυκαβηττού, τηλ. 210 7227065)

SALE & PEPE
Η κομψή και φιλόξενη σάλα του Sale e Pepe με τα υπέροχα μενού που σχεδίασε η ομάδα των σεφ του εστιατορίου με την επιμέλεια του Ivan Ottaviani συνοδεία εκλεκτών κρασιών από την βραβευμένη κάβα συνθέτουν το απόλυτο λαμπερό σκηνικό για να γιορτάσετε με αγάπη, ζεστασιά και γεύσεις Βορειο-ιταλικής κουζίνας τα φετινά ρεβεγιόν! (Aρίστιππου 34, Κολωνάκι, τηλ. 210 7234102)

ΜΙΜΑΥΑ
Από τις 20 έως τις 30 Δεκεμβρίου, το Mimaya γιορτάζει και φέτος τα Χριστούγεννα με ένα Set Christmas Menu. Το γιορτινό μενού περιλαμβάνει ελληνικό προσούτο Ευρυτανίας από τη φάρμα Στρεμμένου, τυλιγμένο σε ψητή μελιτζάνα με κατσικίσιο τυρί και άγρια ρόκα με γλάσο ροδιού και δυο επιλογές από κυρίως πιάτα: κοτόπουλο γεμιστό με κιμά, κουκουνάρι, σταφίδες και σύγκλινο Κρήτης ή ποπιέτα από φιλέτο λαβράκι με άγρια χόρτα και σάλτσα Beurre Blanc. (Μάρκου Μπότσαρη 8, Γλυφάδα, τηλ. 210 8944850)

NORRUM
Το νέο club restaurant των βορείων προαστίων έχει ετοιμάσει κι αυτό τα άκρως απολαυστικά μενού του για τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, με δροσερές σαλάτες, κυρίως πιάτα και επιδόρπια. (Κηφισίας & Σίνα 7, Μαρούσι)

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share