Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Nέα βιολογικά αρτοσκευάσματα Ferró!

28 Ιανουαρίου 2021 14:05
Nέα βιολογικά αρτοσκευάσματα Ferró!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα νέα βιολογικά μπισκότα και κριτσίνια Ferró με υγιεινές πρώτες ύλες είναι η πιο γευστική επιλογή της σύγχρονης εποχής. Η Ferró μπήκε στην αγορά των βιολογικών αρτοσκευασμάτων ήδη από το 2010 και από τότε εξάγει σε πολλές χώρες του κόσμου.

Η νέα σειρά βιολογικών προϊόντων αποτελείται από τα βιολογικά μπισκότα με σοκολάτα και πορτοκάλι, τα βιολογικά μπισκότα Petit beurre από αλεύρι ντίνκελ και με πραγματικό βούτυρο, τα βιολογικά cookies με μούσλι και τα Bιολογικά κριτσίνια ολικής άλεσης.

Η εγγύηση της εταιρείας Ferró που τα παράγει, έχοντας ως παρακαταθήκη την εμπειρία, τη γνώση και τη φερεγγυότητά της μας επιτρέπει να τα καλωσορίσουμε στα σπίτια μας και στη ζωή μας. Η νέα σειρά βιολογικών προϊόντων είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Σκλαβενίτης και The Mart.

Η Ferró παράγει snack με βιολογικές πρώτες ύλες που δεν περιέχουν λιπάσματα, παρασιτοκτόνα και συνθετικά χημικά προϊόντα. Έτσι, η σειρά αυτή μπορεί να καταναλωθεί όλη την ημέρα από μικρούς και μεγάλους, ως συνοδευτικό του πρωινού, του γεύματος ή του δείπνου, ως ένα γρήγορο snack στο γραφείο, στο σπίτι, εν κινήσει, οπουδήποτε!

Το μυστικό δεν είναι πραγματικά μυστικό. Είναι κάτι που οι γνώστες του χώρου των τροφίμων γνωρίζουν ανέκαθεν: η καλή ποιότητα των πρώτων υλών, η σωστή διαδικασία παραγωγής και ο σεβασμός στους καταναλωτές είναι τα συστατικά για τη συνταγή της επιτυχίας.

Είναι προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας λόγω των βιολογικών-οργανικών συστατικών, την ενέργεια και τη δύναμη των Super Foods με πλήρως φυσικές πρώτες ύλες αλλά, πάνω απ’ όλα, νόστιμη γεύση, σαν σπιτικά, όπως έβγαιναν κι από τον φούρνο του παππού Σταμάτη Ρεμούνδου, σχεδόν 100 χρόνια πριν! Τα καινοτόμα αυτά
προϊόντα, λοιπόν, εμπλουτίζουν κάθε ράφι ως εναλλακτικές προτάσεις για σκεπτόμενους καταναλωτές.

H εταιρεία Ferró - Αθηναϊκή Οικογενειακή Αρτοποιία, έχει φέρει κοντά μας τα τελευταία 100 χρόνια τις πιο νόστιμες, παραδοσιακές και μη, συνταγές. Από το 1996 που ολοκληρώθηκε μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής κριτσινιών στην Ευρώπη έγινε η πρώτη εταιρεία που τυποποίησε το ελληνικό κριτσίνι και σήμερα εξάγει προϊόντα σε περισσότερες από 30 χώρες του κόσμου.

Περισσότερα:

www.ferro.gr

hcps://www.facebook.com/ferroathensbakery/

hcps://www.instagram.com/ferroathensbakery/

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share