Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εδώ βρίσκουμε τέλεια Χριστουγεννιάτικα γλυκά!

7 Δεκεμβρίου 2020 15:10
Εδώ βρίσκουμε τέλεια Χριστουγεννιάτικα γλυκά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Και μέσα στo lockdown, το ζαχαροπλαστείο «Μελιστάλακτο» συνεχίζει να γλυκαίνει την παραμονή στο σπίτι μέσα από παραδοσιακά μελομακάρονα, κατάλευκους κουραμπιέδες και σούπερ λαχταριστή «χιονισμένη» χριστουγεννιάτικη τούρτα που νομίζεις πως έχει βγει από κάποιο παραμύθι.

Εδώ βρίσκουμε επίσης Xmas cakes με χαριτωμένες χειροποίητες φιγούρες, «σπιτάκια» gingerbreads και χριστουγεννιάτικα cookies που δίνουν μια γιορτινή νότα στο τραπέζι μας, αλλά και μια πεντανόστιμη Βασιλόπιτα με καρύδι για να ξεκινήσουμε με χαρά τη νέα χρονιά!

Ολοκληρώνουμε τη γευστική πανδαισία με ολόφρεσκιες κλασικές αλλά και 3D τούρτες, παραδοσιακά γλυκά ταψιού (συστήνουμε ανεπιφύκακτα το γαλακτομπούρεκο), τάρτες, μιλγφέιγ αλλά και λιχουδιές με stevia για όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους (και στις γιορτές)!

Όσο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα που γιορτάζουν; Τώρα έχουμε την ευκαιρία να παραγγείλουμε και να στείλουμε λαχταριστά γλυκά σε εκείνους που αγαπάμε στην πόρτα τους μέσω του online delivery του ζαχαροπλαστείου «Μελιστάλακτο».

Τι καλύτερο λοιπόν από το να μπούμε στην πιο γλυκιά ηλεκτρονική διεύθυνση, https://www.melistalakto.gr/ για να επιλέξουμε τις πιο φρέσκιες λιχουδιές για την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου;

Ζαχαροπλαστείο Μελιστάλακτο: Λεωφ. Αθηνών - Πειραιώς 67 & Δωδεκανήσου,

Πειραιάς, τηκλ. 210 4810091, [email protected]

https://www.facebook.com/zaxaroplasteiamelistalakto/

https://www.instagram.com/zaxaroplasteiamelistalakto/

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share