Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τα Sohoγεύτικες; Τα νέα burgers του Δημήτρη Σκαρμούτσου

Γίναμε Soholics και δοκιμάσαμε τα καλύτερα Soho Βurgers με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου!

26 Ιανουαρίου 2021 20:59
Τα Sohoγεύτικες; Τα νέα burgers του Δημήτρη Σκαρμούτσου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα Soho Βurgers περιμένουν τους λάτρεις των burgers - και όχι μόνο-, για εντυπωσιακά και απολαυστικά γαστρονομικά ταξίδια. Τα εκρηκτικά signature burgers υπόσχονται πλούσια γεύση από την πρώτη κιόλας δαγκωνιά. Πώς να μην το κάνουν, άλλωστε, όταν τη σφραγίδα για το νέο εγχείρημα έχει βάλει ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος;

Οι επιλογές πολλές και πολλά υποσχόμενες, με υλικά εκλεκτής ποιότητας. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έχει βάλει το μεράκι του σε αυτή τη νέα αλυσίδα burgers που σύστησε στο κοινό η αγγλικών επιρροών Ignite Restaurants.

Soho Burgers

Παράλληλα, εκτός από τα πιο γευστικά burgers που έχεις δοκιμάσει, στα Soho Burgers θα βρεις και δροσιστικά παγωτά Kayak, που αν μη τι άλλο είναι γνωστό πως έχουν εντυπωσιακές γεύσεις!!

Soho Burgers

Όσο για αυτούς που θέλουν να το ρίξουν... έξω (σπιτικά πάντα), τα Soho Burgers σε φέρνουν και πιο κοντά στο Clumsies! Φανταζόσουν ποτέ ότι θα μπορούσες να απολαύσεις ένα από τα δροσιστικά cocktails του τρίτου καλύτερου bar στον κόσμο για το 2020 από την άνεση του σπιτιού σου; Κι όμως! Τα Soho Burgers, σου τα φέρνουν στην πόρτα σου!

Soho Burgers

Από το Λονδίνο με αγάπη, λοιπόν, το σλόγκαν των Soho Burgers που ήδη έχουν μπει σε πολλά σπίτια των Βορείων προαστίων κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους... Soholics μόλις από τον πρώτο μήνα λειτουργίας τους!

Soho Burgers

Ήδη τα Soho Burgers έχουν ανοίξει στη Νέα Ερυθραία, στα Μελίσσια και – προσεχώς – στα Γλυκά Νερά, αλλά από όσο μαθαίνουμε πολύ σύντομα θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα σημεία της Αθήνας!

Soho Burgers

Τα πιο λαχταριστά burgers, λοιπόν, μπορούν να βρεθούν στην πόρτα σου, έτοιμα να τα απολαύσεις! Ζουμερά και συνάμα αρίστης ποιότητας burgers με φρέσκα και αγνά υλικά που θα τα ζήλευε ο καθένας!

Εμείς ξεχωρίσαμε… το Smokey BBQ με μοσχαρίσιο κιμά σε brioche, διπλό τυρί cheddar, μπέικον, onion rings, iceberg & καπνιστή «Soho» bbq mayonessa. Εντυπωσιακό είναι και το Mushroom and Truffle με μοσχαρίσιο κιμά, τυρί Fontina, τομάτα, iceberg, μανιτάρια Portobello, καραμελωμένα κρεμμύδια και μαγιονέζα με τρούφα! Άλλη φάση!

Soho Burgers


Τις τραγανές τηγανητές πατάτες με μπέικον και cheddar δε, τις λες τουλάχιστον λιμπιστικές! Κάνεις την αρχή τσιμπολογώντας μια πατάτα και δεν σταματάς ποτέ!

Ακόμη, υπάρχει και επιλογή για τους χορτοφάγους! Το falafel σε brioche με διπλό τυρί cheddar, τομάτα, μαρούλι, κρεμμύδι και super Soho σως!

Soho Burgers

Για να μην τα πολυλογούμε άλλο, το συμπέρασμα είναι ένα! Τα Soho Burgers του Δημήτρη Σκαρμούτσου δεν παίζονται! Καλύτερα, λοιπόν να τα τρως παρά να μιλάς (ή να γράφεις)!

Facebook: https://www.facebook.com/SohoBurgersGreece
Instagram: https://www.instagram.com/soho.burgers/

Soho Burgers

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share