Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το αγαπημένο μας spot είναι το IceRoll και γλυκαίνει το Περιστέρι!

14 Οκτωβρίου 2020 14:23
Το αγαπημένο μας spot είναι το IceRoll και γλυκαίνει το Περιστέρι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα έχεις ακούσει, αλλά δεν τα έχεις δοκιμάσει ακόμη; Εάν μένεις στο Περιστέρι ήρθε η ώρα να υποκύψεις στον πειρασμό τους! Ο λόγος για τα παγωτά του IceRoll, που ξελογιάζουν με τις τέλειες γεύσεις τους. Μια βόλτα εδώ σε κάνει να θέλεις να επιστρέφεις στο αγαπημένο spot ξανά και ξανά για ακόμη περισσότερη απόλαυση.

Εμείς, για παράδειγμα, έχουμε σκοπό να επισκεφτούμε το νέο IceRoll στο Περιστέρι και κάτι μας λέει πως θα βρούμε εκατοντάδες followers! Γιατί μόνο εδώ ξέρουμε πως θα απολαύσουμε το πιο γευστικό παγωτό της πόλης σε υπέροχα, λεπτά ρολάκια!

Το μυστικό της επιτυχίας του IceRoll βρίσκεται σε μια παγωμένη επιφάνεια, πάνω στην οποία έμπειροι τεχνίτες παντρεύουν αγνό, φρέσκο γάλα ημέρας (άρτι αφιχθέν από τον συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα) ή γάλα καρύδας (για τους vegans) με ό,τι λαχταράει η καρδιά και η φαντασία σου: Φρέσκα φρούτα εποχής και superfoods (όλα από από Έλληνες παραγωγούς) ή αγαπημένα brands σοκολάτας (bounty, snickers) και μπισκότου (oreo), αλλά και πολλές ακόμη πρωτότυπες γεύσεις ετοιμάζονται live μπροστά στα μάτια σου και με βάση το αντίστοιχο υλικό (π.χ. πραγματικό κομμάτι από μπουγάτσα ή τσουρέκι που κόβονται επιτόπου) γίνονται... παγωτό.

Πίστεψέ μας ο pastry chef Νικόλας Νικολόπουλος έχει σκεφτεί όλους τους εκλεκτούς συνδυασμούς που μπορούν να κατακτήσουν κάθε γευστικό κάλυκα της γλώσσας σου! Stay tuned για περισσότερα "φρέσκα" νέα!

Ice Roll

  • Περιστέρι: Αιμίλιου Βεάκη 46
  • Χαλάνδρι: Ανδρέα Παπανδρέου 25
  • Μοναστηράκι: Αθηνάς 2 και Ερμού
  • Γλυφάδα: Γιαννιτσοπούλου 2, Πλατεία Εσπερίδων
  • Ρόδος: Ερμού 83 Παλιά Πόλη

www.iceroll.gr

www.facebook.com/IceRollGR

www.instagram.com/iceroll.gr

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share