Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

2 μεζεδοπωλεία στην Δάφνη για να περάσεις καλά με την παρέα

Το Athensmagazine.gr προτείνει..

23 Ιουλίου 2020 07:40
2 μεζεδοπωλεία στην Δάφνη για να περάσεις καλά με την παρέα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Δάφνη υπάρχουν ψαγμένα και ιδιαίτερα μαγαζιά με καλό φαγητό και μεζεδάκια. Σίγουρα οι επιλογές δεν είναι τόσες πολλές αλλά είναι σίγουρα καλές. Εμείς εδώ στο athensmagazine.gr σου έχουμε 2 επιλογές για μεζεδάκια και τσιμπολογήματα που σίγουρα θα απολαύσεις.


Κροκόδειλος

Γλυκύτατο μεζεδοπωλείο - καφενές από αυτούς που έχουμε συνηθίσει να συναντάμε κυρίως στο κέντρο, με ρετρό ζωγραφιστά πατώματα, νοσταλγική διακόσμηση, χρωματιστές καρεκλίτσες και ξύλινα χειροποίητα τραπέζια.


Ξεκινά από το πρωί με καφέδες και το γυρνάει όσο μεσημεριάζει σε τσίπουρα, ρακές και μεζεδάκια που περιλαμβάνουν καταπληκτικές ιδέες όπως τα αυγά μάτια με απάκι και σάλτσα μουστάρδας, η φακοσαλάτα με καπνιστό bacon και λάδι τρούφας, η μπρουσκέτα με κρέμα γιαουρτιού και chorizo, οι πέννες με καβουρμά, το μπριζολάκι μαριναρισμένο με μουστάρδα, καραμελωμένο πράσο και μπέικον, το μοσχαρίσιο συκώτι γάλακτος με σάλτσα κοπανιστής και τα κεφτεδάκια με πληγούρι και γιαούρτι.

Οινοπάθεια

Ένα συμπαθητικό μεζεδοπωλείο στην Δάφνη είναι το Οινοπάθεια. Εδώ θα βρείτε πολύ καλό φαγητό και εκλεκτούς μεζέδες με αποκορύφωμα την σταβλίσια χοιρινή μπριζόλα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και καλές μερίδες σε ικανοποιητικές τιμές.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share